ME45 + XP + DNA Gprs tukehtuu

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Baddis, 17/12/02.

 1. Baddis Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/10/02
  Viestit:
  55
  Tykkäykset:
  0
  Onkohan muilla kyseisen yhdistelmän käyttäjillä ollut vastaavia ongelmia? Eli, yhteys pelaa todella hyvin (n. 5,5 kt/s) yleensä noin tunnin (joskus kaksi tai kolme), mutta sitten oudosti "tukehtuu". Yhteys alkaa hidastumaan hiljalleen ja sitten lopulta ei liiku enää tavaraa ollenkaan vaikka yhteys on vielä päällä. Yleensä yhteyden katkaisu ja uudelleen käynnistys riittää, mutta ei ole kivaa tehdä sitä joka tunnin välein -> ei voi jättää vaikka päiväksi päälle.

  Yhteyden katkaisun voi hoitaa DU-Meter -ohjelmalla, sehän katkaisee halutessa yhteyden, jos tavaraa ei liiku tietyssä ajassa, mutta mikä ohjelma osaisi laittaa yhteyden takaisin päälle?

  Paras ratkaisu tietysti olis, löytäis sellaiset yhteysasetukset, ettei tukehtumista tapahtuisi. Mutta olen kokeillu jo varmaan kymmeniä eri vaihtoehtoja, mm. puhelimen yhteysnopeuksia 38400-115200, portin nopeudet 38400-115200, laitteisto ja softa vuonohjausta, MTU ja RWIN pieniä ja vähän isompia, yms. Mutta ei vielä tullut sopivaa vastaan, jolla olis toiminu pitempään hyvin.

  Ja puhelin datakaapelilla koneen kyljessä...
   

Jaa tämä viestiketju