ME45 kuoret?

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja Anonymous, 9/4/04.

 1. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Onko kukaan tavannut missään kuoria ME45:een? Edes nettien ulkolaisilla saiteilla. Kuorethan ilmeisesti hajoavat kun ne irottaa. Mutta ledit vaihtoon ja uusi kuori paikoilleen. Vai voiko kuoret irroittaa ilman että ne hajoavat?

  Valkoista ME45 punaisilla ledeillä olen nähnyt, mutta sehän oli tehtaan oma modi?

  Täällä on mm. yksi kuva mielenkiintoisista kuorista: http://www.led-bude.de/index.php

  Ja tässä se valkoinen: http://www.kobylisy.cz/kasa/small80/me45winter_small.jpg
   
 2. isojanne

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/4/04
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Mobiltec

  http://www.mobiltec24.de/indexs.php

  Handys + Handyzubehör -> Zubehör / Ersatzteile -> Siemens -> ME45 -> Ersatzteile
  tai
  Mobile Telephony -> Mobile Accessories -> Siemens -> ME45 -> Spare Parts

  Saa siis käännettyä myös lontoonkieliseksi kun aloittaa www.mobiltec24.de

  Siellä on myös sinisiä ledejä kohdassa Mobile tuning.

  Niin juu ja minun tietääkseni ei kuoria voi irroittaa hajoittamatta.
   
 3. peemvee

  peemvee Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  681
  Tykkäykset:
  133
  Puhelinmalli:
  Lumia 640DS, iPhone SE
  ME45 kuoren avaaminen

  Avasin tänään puhelimeni, koska sanelukonenäppäin oli jäänyt jo kuukausi sitten jotenkin jumiin. Sanelin meni itsestään päälle ja pois kesken puhelun ja lähti sitten viimeistään muistin täyttyessä itsestään toistamaan kesken ollutta puhelua.

  Vika aiheutui kahdesta pinnistä, jotka olivat vääntyneet ja oikkarissa keskenään. Puhelimellani ei ole enää takuuta, joten päätin ottaa riskin ja avasin sen itse. Nyt puhelin toimii taas loistavasti. Yhtäkään kuoren kiinnitysnipukkaa ei mennyt poikki, vaikka sivunäppäinten kohdalla ne tuntuivat olevan kovaa kiinni.

  Käytin avauksessa tasapäistä pientä ruuvimeisselia. Aloitin yläosasta ja siirryin sitten akun kohdalle. Ensin toinen puoli, johon laitoin tulitikun pitkittäin väliin, ettei kuori painuisi heti kiinni, kun väänsin sitten kuorta toiselta reunalta auki. Akun kohdalla kiinnitysnipukoista on kaksi molemmin puolin nähtävillä. Pölysuojaus kuorien välillä on toteutettu koko matkan kiertävällä kumireunuksella, jota ei kannata leikata ruuvimeisselillä poikki.

  Kuoren reunat ottivat hieman lukua, kun väänsin meisselillä. Otin muutamia kuvia, joista näkee kiinnitysnipukoiden paikat ja syntyneet vauriot. (Voin lähettää kuvat sähköpostitse niitä tarvitseville.)
   
 4. FIN-Karhu

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/4/04
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
 5. nysvääjä Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/8/04
  Viestit:
  313
  Tykkäykset:
  35
  Pakko kaivaa vanha topikki ja hehkuttaa vähän kun nyt myhäilyttää niin perhanasti.

  Sain vanhan ME45:ni korjattua :) Mikki hajosi parisen viikkoa sitten, takuu oli mennyt umpeen pari kuukautta aiemmin (oli kait viimeisiä maahantuotuja ME45:a, ei ainakaan ole tullut uudempia vastaan). Paikallinen kännykkähuolto olisi lähettänyt puhelimen ties minne ja ottanut hommasta 30-50 euroa, ei kiinnostanut. Sen sijaan tilasin hot-wire-telekomista parit mikit hintaan 57 senttiä kappale. Samalla tuli uusi etukuori naarmuuntuneen tilalle sekä 1400 mAh Li-Poly tarvikeakku.

  Sitten ei muuta kun luuri auki, uudet rojut paikalleen, luuri kiinni ja homma pelittää. Mitään ongelmaa ei ollut purkamisen tai kasaamisen kanssa. Pienellä tasapääruuvarilla varovasti kampesin kuoret auki eikä mikään hajonnut. Vanha etukuori olisi mennyt paikalleen heittämällä. Väite että ME45:tä ei saisi auki ehjänä on ns hevon kökköä.

  Luurissa oli uudesta asti ollut ongelmana että kuuloke on mielestäni liian hiljainen. Täydelläkään voimakkuudella ei meinannut puheesta saada mitään selvää esim ravintolassa tai edes autossa moottoritienopeuksissa (tai no, riippui autostakin...). Uusi etukuori sisälsi myös kuulokkeen joka on paljon kovaäänisempi kuin vanha. Nyt riittää mölyä.

  Toisin sanoen parinkymmen euron panostuksella ja puolen tunnin nysväämisellä puhelin on parempi kuin uutena. Vaikka ehdinkin jo ostaa tilalle ME75:n, en edes harkitse myyväni vanhaa kunnon nelivitosta. Saa uuden elämän baari / reissupuhelimena. Vai raaskiiko noinkin legendaarista puhelinta pahimpiin rämeikköihin viedäkään, uudet kuoret ja kaikki. Menee vielä naarmuille... ;)
   
 6. vtormane

  vtormane Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  4439
  Tykkäykset:
  0
  ME45:sen saa auki ilman että tulee mitään jälkiä kuoreen. Tarvii vain vaikka pari vanhaa sim-korttia tai luottokortin palasta ja oikean tekniikan. Niitä kuoria ei todellakaan tarvitse kammeta erilleen. Kun tietää mihin kohtaan muoviläpyskän laittaa niin etukuori nousee itsekseen pois. Olen puhunut :)
   

Jaa tämä viestiketju