ME45 ja muistin valinta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Anonymous, 16/10/02.

 1. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Eli mistä valitaan ks. luurissa kumpaa muistia käytetään? Siis SIM vai puhelin. Ei pistä mun silmään. Ja kun tää nyt on rymyluurina ja kaikki noi nimet meni ihan sekasin, tuli merkkejä sun muuta niin poista turhat. Mutta koska haluan niitä käyttää muissa puhelimissa niin kortilla ne pitää säilyä. Olisi kiva tietää kun poistaa että mistä poistaa.
   
 2. Ammattilainen Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  4939
  Tykkäykset:
  27
  Osoitekirja on puhelimen muisti ja puhelinluettelo kortin muisti. Muistin vaihto tapahtuu kätevästi kun painat vihreän luurin puolimmaista pehmonäppäintä näytön alla ollessasi selaamassa nimilistaa. Eli ensin painat "nuoli alas"-näppäintä perustilassa. Silloin tulee puhelinnumerot näkyviin. Jos ylhäällä lukee "osoitekirja", olet puhelimen muistissa. Jos siellä on "puhelinluettelo", olet selaamassa kortin tietoja. Sitten kun painat pehmonäppäintä, jonka päällä on kuva, jossa nuoli osoittaa kirjaa, saat vaihdettua käytettävän muistin.
   
 3. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Kiitos kovasti :) Jotain tälläistä epäilin kun kahden otsikon alta löytyis sama lista. Mutta aina on hyvä varmistaa asia tietävämmältä.
   

Jaa tämä viestiketju