MDA t-mobile

Keskustelu osiossa 'Windows Phone', aloittaja jone35, 8/7/08.

 1. jone35

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/7/08
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  MDA t-mobile on ilmeisesti sama kuin qtec9600. Pyytäisin apua muutamassa ongelmassa. Miten saan internetin toimimaan(asetukset). Myyjä väitti internetin käyttöä ilmaiseksi??. Aiemmin puhelimesta löytyi navigaattori, jotain paineltuani se katosi??.Kiitän etukäteen vastauksista. Liittymänä muuten sonera, jos sillä vaikutusta internet asetuksiin.
   
 2. K@rtsa Vieras

  0   0   0

  Löytyykö laiteesta Settings->Connection, tuota Connection Setup tai Network Wizard.ia jos löytyy niin asetukset saat sitä käyttäen. Ja se gps varmaan löytyy Program kansiosta.
   
 3. jone35

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/7/08
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Vielä apua

  Mitä laitetaan kohtaan, region code,area code, phone number.
  Connectin kohdassa kysyy vielä, user name,password, sekä domainia. kysymykset voi olla vähän tyhmiä, mutta olen tottunut nokialaisen helppouteen.
   
 4. jone35

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/7/08
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  vielä gps

  En löytänyt mitään mikä viittaisi gps:ään, brogram filestä
   
 5. K@rtsa Vieras

  0   0   0

 6. K@rtsa Vieras

  0   0   0

  Jos se oli ohjelma jonka pystyy poistamaan ja poistit sen?
   
 7. kimmo Vieras

  0   0   0

  Asialla ei liene tässä kohtaa merkitystä, mutta mielestäni nuo eivät tarkoita samaa vekotinta.
  Tuskin mitään tekoa nettiyhteytesi kanssa.
  Jätetään tyhjiksi useimmiten.
  Ja K@rtsan antamien ohjeiden mukaan sitten nettiin, kunhan on maksajasta selvyys.
   
 8. K@rtsa Vieras

  0   0   0

 9. jone35

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/7/08
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  kiittäen

  Kiitos vastauksista. Myyjän mukaan internet on ilmainen, mutta niinhän se onkin, tiedonsiirto sitten maksaakin. Ohjelma joka etsii operaattorit ja laittaa asetukset kohilleen ei toimi. Ohjelma pyytää asetusten jälkeen käynnistämään uudelleen, mutta käynnistyksen jälkeen pyytää asetuksia taas uudelleen. Ohjelmaa on poistettu ja asennettu uudelleen, eikä ongelma poistu. Löytyykö vastaavaa muuta ohjelmaa.
   
 10. eralumi Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/1/05
  Viestit:
  4956
  Tykkäykset:
  30
  Nyt en ymmärrä. Miten Internet voi olla ilmainen, mutta tiedonsiirto maksaa? Internettiähän ei voi käyttää, ellei käytä tiedonsiirtoa. Joka kerta, kun surffaat jollekkin sivulle, siirtyy dataa puolin ja toisin -> eli se maksaa.
  Suosittelen Kimmon ohjeiden mukaan tarkistamaan ne liittymään kytketyty ominaisuudet jottei tule mitään yllätyslaskuja. Netillä saa ilman datapaketteja huomaamatta monen sadan euron laskuja aikaiseksi.
   
 11. K@rtsa Vieras

  0   0   0

  Katso tuolta XDA sivuilta, tee siellä "search" niin eiköhän sopiva löydy.
  etsi vanhempaa kuin se mikä linkissä oli, wm5 tai wm6, niitä on niin monta erilaista versioo. Tai sitten ihan googlesta
   
 12. kimmo Vieras

  0   0   0

  Jos internetille pystyttäisiin laskemaan hinta, niin luultavasti päästäisiin aika tähtitieteellisiin lukuihin. :)
  Oli miten oli, niin itselleni tuo datapakettisi ei ole vielä auennut ja kehoitankin yllätyksien välttämiseksi sen tarkistamiseen. Vaikkapa sitten operaattorilta, jos ei myyjä osaa sinulle kertoa selvästi mitä on aiemmin myynyt.
  Jätän nyt kuitenkin tuon pohtimisen, koska mahdollinen lasku ei ainakaan itseäni kosketa.
  Et oikeastaan tarvitse mitään asetusohjelmaa nettiin pääsyä varten. Homma toimii kokolailla simppelisti ja oma esimerkkini on Mda Compactista peräisin;

  Painat start > settings > connections-välilehti > connections..aukeaa valikko josta löytyy teksti "add new modem connection"..klikkaat sitä.
  Kysytään yhteyden nimeä, voit laittaa mitä haluat>select a modem..siihen sitten laitat gprs(itellä cellular line(GPRS)). painat next>kysyy "access point name", siihen pistät "internet", ilman sitaatteja. Painat next, jonka jälkeen kysytään user name, password ja domain..ne jätät tyhjiksi. Painat "finish" ja yhteys nettiin pitäisi olla kunnossa.
  Voit kokeilla sitä käynnistämällä selaimen, tahi sitten painat puhelimen yläosassa näkyvää G-kirjainta ja "connect gprs", jonka jälkeen yhteyden pitäisi muodostua ja voit vaikkapa aloittaa kruisailun selaimella.

  Homma on huomattavasti simppelimpi kuin ohjeeni, mutta toivottavasti ne auttoivat asiassa eteenpäin.
   
 13. jone35

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/7/08
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Ei sitten millään

  Kiitti Kimmo ohjeista. Tein niinkuin opastit, mutta en vieläkään pääse nettiin. puhelin herjaa edelleen gbrs asetuksia. Puhelin on Buutattu tehdasasetuksiinkin monta kertaa. Miten on, voiko käyttöjärjestelmän päivittää ja mistä päivitys softia löytyy. Ostin puhelimen yksityiseltä henkilöltä, joten en sitä voi palauttaa.
   
 14. kimmo Vieras

  0   0   0

  En oikein osaa sanoa mikä luuriasi riivaa. En itsekään ole mikään asiantuntija näitten wm-puhelimien kanssa, lisäksi haittaa hieman, kun ei luuria pääse itse näkemään.
  Näkyykö sinulla kuitenkin ruudussa tuo G-kirjain ja mitä tapahtuu, jos sitä painat kynällä?
  Ohjelmistopäivityksiä on saatavilla, ohjeita siihen löytyy tuolta aiemmin mainitulta xda-developers sivustolta. Iso kasa ohjeita/tietoa näihin luureihin löytyy myös tästä.

  Minusta sinun pitäisi nyt ensi alkuun selvittää itsellesi(ehkä myös meille) minkä luurin omistat. Jos et muuten asiasta selkoa saa, niin jotain viitteitä löydät; start>settings>system-välilehti>device information.

  Kun löydät puhelimesi mallin, niin sen sitten laitat vaikkapa tuonne wikiin, niin saat ison kasan tietoa.
  Jos kuitenkin kotimainen sujuu paremmin, niin täälläkin on monta ketjua näistä windows-puhelimista, lisäksi varmasti itseäni viisaampia jotka mahdollisesti pystyvät auttamaan asiassa.
   

Jaa tämä viestiketju