Mobiili.fi McLaren kiistää jyrkästi Apple-huhut – Financial Times pitää kiinni raportistaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2140
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Aiemmin tänään Financial Times raportoi, että Apple kävisi neuvotteluja McLarenin kanssa mahdollisesta yritysostosta tai strategisesta sijoituksesta. McLaren on nyt kuitenkin jyrkästi kiistänyt nuo huhut.

  McLaren virallinen lausunto on lyhyt ja ytimekäs: ”Voimme vahvistaa, että McLaren ei käy keskusteluja Applen kanssa minkäänlaisten mahdollisten investointien suhteen.” Yhtiön edustaja avautui Jalopnik-sivustolle hieman laajemmin ja totesi, ettei huhu pidä lainkaan paikkaansa ja ettei minkäänlaista yritysostoa ole tapahtumassa.

  Brittiläinen McLaren on tunnettu niin kalliiden urheiluautojen valmistajana kuin perinteikkäänä Formula 1 -tallinakin, minkä lisäksi yhtiöllä on paljon teknologiaosaamista esimerkiksi alumiinin, hiilikuidun ja autojen tietokonejärjestelmien osalta. Financial Timesin mukaan Applen kiinnostuksen kerrotaankin liittyvän juuri McLarenin teknologiaan, insinööriosaamiseen sekä patenttiportfolioon.

  Financial Times mainitsi perustavansa artikkelinsa kolmen eri lähteen antamiin tietoihin. Yksi artikkelin kirjoittajista, Tim Bradshaw, kertoo Twitterissä pitävänsä edelleen kiinni alkuperäisestä artikkelistaan. Hän kuitenkin painottaa artikkelissa ollutta mainintaa siitä, kuinka on epäselvää, toteutuuko kauppa Applen hiljattain muutettuaan autosuunnitelmiaan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju