1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mbus kaapeli ei saa puhelimeen yhteyttä! *****APUA*****

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Tommiku, 16/12/04.

  1. Tommiku

    0   0   0

    Liittynyt:
    20/5/03
    Viestit:
    18
    Tykkäykset:
    0
    Päivitin 3310 puhelimeni ensin flasher kaapelilla. Sitten tuli sellainen ongelma että en saa millään fbus kaapelilla yhteyttä puhelimeen.
    NokTool:iin tulee aina "Check mbus cable" tai "Cannot .. local mode"

    Puhelimesta kuuluu pieni napsaus kun yhdistää ohjelmalla siihen.
    Olen kokeillut monia ohjelmia ja asensin userport-ajurin mutta ei toimi.
    Käyttöjärjestelmä Windows XP ja Linux
    Miten vois saada toimimaan?
     
  2. minardi4

    minardi4

    0   0   0

    Liittynyt:
    8/3/04
    Viestit:
    362
    Tykkäykset:
    0
    Tiesithän että puhelin pitää olla päällä noktoolin käytön aikana.
     
  3. Tommiku

    0   0   0

    Liittynyt:
    20/5/03
    Viestit:
    18
    Tykkäykset:
    0
    -

    Ei toimi vaikka on päällä.. check mbus cable
     
  4. kalamake Tunnettu jäsen

    Palaute - 100%
    1   0   0

    Liittynyt:
    16/4/03
    Viestit:
    606
    Tykkäykset:
    1
    Noita mbus kaapeleite on on ns. true ja sitten sitä yhdistettyä.
    Kokeile toisen merkkistä kaapelia.
    Jos flasheri pelaa, niin flashää sellanen softa joka ei kysele faidien eikä muidenkaan perään.
     

Jaa tämä viestiketju