Matkapuhelininfo Facebookiin

Keskustelu osiossa 'Ylläpito', aloittaja memasa, 18/9/07.

 1. memasa

  memasa

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/1/06
  Viestit:
  838
  Tykkäykset:
  0
  Minusta tämä olisi hyvä ajatus. Itse en viitsi groupia perustaa, koska on ehkä korrektimpaa että ylläpitäjä tai moderaattori tämän tekee - jos tekee.
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Kannattaisi varmaan perustella miksi olisi hyvä ajatus ja mitä haluat perustettavan
  (siis tämä = " Matkapuhelininfo Facebookiin")
   
 3. Sonic Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  2135
  Tykkäykset:
  3
  Jos nyt selvennettäisiin ensiksi, että mikä ihme on Facebook?
   
 4. memasa

  memasa

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/1/06
  Viestit:
  838
  Tykkäykset:
  0
  Lyhyesti sanottuna Facebook on palvelu, jonka kautta käyttäjät verkostoituvat keskenään esim. harrastusten tai asuinpaikan mukaan.

  Facebookiin voisi rakentaa blogimaisen Matkapuhelininfon jatkeen, jonne foorumilaiset saisivat uppia vaikkapa kännykkäarvosteluja videomuodossa ym. aiheeseen liittyvää.

  Hyötynä tästä kaikesta olisi ainakin se, että foorumille tulisi uusia käyttäjiä.


  Edit: Ja olisi tämä ketju pitänyt kenties laittaa Yläpito-puolelle.
   
 5. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Vastaan kriittisesti vain potkiakseni sinua keksimään lisää perusteluita....

  Foorumi hajaantuisi kahteen osaan? joista toinen olisi osittain ylläpidon ulkopuolella jne. Ja tulisiko sinne aidosti sisältöä. videoarvosteluita ei ole nykyiselläkään pahemmin tullut ja/tai ovat olleet muiden sivustojen juttuja.

  Mihin perustat käyttäjämäärän kasvuun ja tarkoitatko lukijoita vai kirjoittajia?

  Joskus matkapuhelininfossa on ollut artikkeli osio ja ilmeisesti sillä puolella oli myös kirjoittajia ja lukijoita.
   
 6. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Mitä teen muiden harrastuksilla, tiedolla, en mitään. Todennäköisesti kaikki 13 vuotiaat tulisi sinne kertomaan harrastuksistaan, lempiruoan olevan maksalaatikko ja koiransa nimen olevan moppe. Monikaan ei halua paljastaa asuinpaikkaansa edes "paparazzien" pelossa muutenkaan. Tietty pakollinen kuva siffoilijoiden takia olisi hyvä asia. Alkaisi tunnistamaan kuka kauppaa tavaraa ja samalla kun syyllistyisi muuhunkin, saisi toiminnasta parempia tuomioita. Nyt videot voi postata youtubeen ja linkin tänne tai pultata kotisivuihinsa. Asiaa vierestä palstan tapanen paikka videona, ei ole kiinnostavaa katseltavaa. Mä en suostu Arvi Lindiksi uutisista jauhamaan, humalaketjusta tulisi suosittu varmaan, paikasta tulisi ennenpitkää Big Brother tyylinen mesta joka ei suuremmin ajatusta viehätä. Moni muukaan ei innostu varmaan asiasta kun lukemalla selviää asiat nopeimmin. Jos haluaa tehdä jonku, tekee vaikka kotisivun, blonginsa ym.. ja laittaa allekirjotukseen linkin. Se siitä...

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/200709196597875_uu.shtml
   
 7. memasa

  memasa

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/1/06
  Viestit:
  838
  Tykkäykset:
  0
  Jos keskustelutoiminto disabloidaan, niin ei hajaudu foorumi kahteen osaan. Myös kaikki muut toiminnot, kuten videoiden tai kuvien uppimisen salliminen tai sallimatta jättäminen on täysin ryhmän perustajan hallinnoitavissa.

  Ryhmän Finland alla on 32 402 käyttäjää, joten eiköhän tuon kokoisesta joukosta muutama löydy, jotka ovat kiinnostuneita matkapuhelimista. Sinne vaan linkki foorumiin, ja sopiva kuvaus foorumista.
   
 8. memasa

  memasa

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/1/06
  Viestit:
  838
  Tykkäykset:
  0
  Saat vapaasti valita, mitkä tiedot näkyvät muille käyttäjille.

  Historiansakin puolesta Facebookissa on hyvin paljon käyttäjiä, jotka opiskelevat tai ovat opiskelleet yliopistossa. 13-vuotiaat jäävät vähemmälle.
   
 9. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Silti mä en jaksa uskoa että yliopistossa olleet harrastaisivat kännyköiden kanssa puljaamista. Saati ne muistakaan 32000:sta, varmasti se joka on kiinnostunut, on varmasti tän 10 vuoden aikana osannu MPF:ään eksyä. Saapa varmaan foorumiamme mainostaa, en sitä estäisi. Tietty jos haluaa kaikki sinne rekata, pitäs joku lupa sentään kysyä tai ainakin pyytää. Tietty jos päättää jotain sellasta älytöntä, niin, onko se nyt meidän MPF:läisten edun mukasta. Mä en tee semmosella mitään ainakaan. Yhtä tyhjän kanssa touhua ja taatusti varmaan ameriikkalaisten kotkotuksia. En ole pahemmin tutustunut... Mutta en haluais toisaalta olla kehityksen jarrukaan. Mutta miksei sinne voi rekkaantua omana itsenään. Vai pitäskö koko foorumin nyt sitoutua tuohon.


  Edit: Tyhmästi suunniteltu ja toteutettu. Kirjauduin luukun sähköpostilla, no se paska kippas siihen vissiin. Kerran pääsin hakua koittamaan, joka on muuten vaikean taakse osattu laittaa. Ei jukulauta puhettakaan että mitään kunnollista selkeää logiikkaa et ois helppo naksutella. Se vaan itsepäisesti kysy jostain syystä joka ei auennu mulle, että sähköpostiosote... No sitte sielä on other kun listalta ei löydy. No eihän se tietenkään toimi. Mitä järkeä edes laittaa semmosta sähköposti hommaa. Taas on jollain ollu startrek paita päällä ja kolan voimalla on yritetty väsyneenä valvoa ja tehdä sellasta sekamelskaa yksinkertasesta asiasta, ettei mitään tolkkua. Mä oon melkeen yhtä väsyneenä käyttämässä, eli tulos oli pyöree nolla.
   
 10. memasa

  memasa

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/1/06
  Viestit:
  838
  Tykkäykset:
  0
  No ei helvetissä tähän tartte kenenkään sitoutua, jos ei hotsita. Aattelin vaan että tuolla kun tuota aktiivista porukkaa pyörii, niin että josko tämä jotakuta sattuis kiinnostamaan.
   
 11. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Jaa, ajattelin sitten muuta kun mitä olet asiasta maininnu.
   

Jaa tämä viestiketju