Matkapuhelinfoorumin käyttöohjeita

Esa Isopahkala

Ylläpitäjä
Palaute - 100%
4   0   0
Liittynyt
18.6.2002
Viestit
8525
Reaktiopisteet
2779
Puhelinmalli
Huawei P20 Pro
Säännöt

Matkapuhelinfoorumin säännöt:
Palvelun ehdot ja säännöt | Matkapuhelinfoorumi - Suosituin matkapuhelinpalsta

Puhelintorin säännöt:
Puhelintorin säännöt - lue ennen ilmoituksen lisäämistä!

Viestiketjun aloittaminen

80280


Voit aloittaa uuden viestiketjun Aloita viestiketju -painikkeiden kautta.

(Saan silloin tällöin viestejä, joissa kysytään miten voi aloittaa uuden viestiketjun.)

80281


Aloita viestiketju -painikkeet sijaitsevat jokaisen osion eli alifoorumin oikeassa ylä- ja alakulmassa. Painikkeet näkyvät kun olet osion etusivulla eli viestiketjulistauksessa.

Viestiketjuun vastaaminen

80282


Viestiketjuun vastataan kirjoittamalla sivun alalaidassa olevaan kirjoituskenttään.

Viestin muokkaus ja poisto

Voit muokata viestiäsi puolen vuoden ajan postausajankohdasta. Voit myös poistaa viestisi paitsi silloin kun se on viestiketjun ensimmäinen viesti ja viestiketjuun on vastattu.

Osion tai viestiketjun seuraaminen

Jos haluat seurata tiettyä osiota hälytysten avulla se onnistuu samassa viestiketjulistausnäkymässä Seuraa -linkin kautta, jolloin avautuu seuraava valintaruutu:

80283


Voit valita haluatko ilmoitukset uusista viesteistä osiossa vai vain uusista viestiketjuista.

Itse esimerkiksi seuraan osiota Ylläpito eli saan ilmoituksen uudesta viestistä sekä sähköpostilla että foorumin hälytyksellä.

80284


Vastaavasti voit kokonaisen osion sijaan seurata yksittäiseen viestiketjuun tulevia uusia viestejä klikkaamalla Seuraa -linkkiä viestiketjun lukunäkymässä.

80285


Foorumin hälytykset näkyvät yläpalkin oikeassa laidassa soittokellosymbolin yhteydessä, kuvassa minulle on saapunut hälytyksiä 1 kpl.

Käyttäjätilin asetusten muuttaminen

Käyttäjätiliisi liittyviä asetuksia pääset muuttamaan klikkaamalla käyttäjänimeäsi foorumin yläpalkissa.

80286


Käyttäjäasetuksissa on paljon lisää ilmoitusvalintoja, yksityisyys- ja muita asetuksia. Kaikki käyttäjät voivat esimerkiksi lisätä itselleen avatarin (suosittelen) ja allekirjoituksen.

Käyttäjätilisi hallinnasta löytyy myös seurantatyökaluja kuten listaukset seuratuista osioista ja seuratuista viestiketjuista.

Yksityisviestit

80287


Voit lähettää yksityisviestejä muille käyttäjille. Lähetä yksityisviesti -linkki löytyy kun klikkaat käyttäjän nimeä. Myös yläpalkin kirjoituskuori-ikonista pääset lähettämään yksityisviestejä.

Muita toimintojaJokaisen viestin alapuolella on Tykkää -linkki, jonka ansiosta käyttäjien ei tarvitse erikseen vastata viestiketjuun kehuakseen viestejä. Voit seurata saamiasi tykkäyksiä ja muita reaktiota.

Kirjanmerkki-ikonista viestin oikeassa ylälaidassa (viestinumeron vasemmalla puolella) voit halutessasi tallettaa itsellesi kirjanmerkkejä yksittäisiin viesteihin.

Raportoi-linkistä viestin alapalkissa voit kiinnittää moderaattoreiden huomion havaitsemaasi sääntörikkomukseen.

Voit tägätä muita käyttäjiä joiden haluat saavan hälytyksen viestistäsi (@Esa Isopahkala ). Jos lisäät tägäyksen jälkikäteen muokkaamalla viestiä, hälytystä ei tapahdu.
 
Viimeksi muokattu:
Top Bottom