matkapuhelin liikkeiden palvelut(siemenssin teko lopetettu?)

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja (*.*), 18/2/03.

 1. (

  (*.*)

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/1/03
  Viestit:
  102
  Tykkäykset:
  0
  Joo kävin tuosa yhesä liikkeessä ja olin siemenssiä ostamasa. niin myyjä sano ettei enää c55/m50 ym muita malleja enää tehä. pitääkö paikkansa? ja sit pitää ite neuvoa mikä on usb/com portti ku josaki paikoisa ei näytä nuista asioista tietävän. Kerran gigantista menin ostamaan data piuhaa, kysyin myyjältä et passaako tuo r.600? myyjä ei ites vilkassu ja sannoo et passaa passaa...liittimestä jo näki ettei se passannu. ja sit yks myyjä sano et dna:lta loppuu kiinteä hinnottelu.....onko muila tämmösiä kokemuksia liikkeen asiakaspalvelusta?
   
 2. m

  magic

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  132
  Tykkäykset:
  0
  Re: matkapuhelin liikkeiden palvelut(siemenssin teko lopetet

   
 3. A

  Ammattilainen Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  4941
  Tykkäykset:
  27
  Kyllähän liikkeisiin mahtuu vaikka minkälaista myyjää. Itselläni on joskus tapana käydä kilpailijoiden liikkeissä vapaapäivinäni kiertelemässä ja katselemassa. Jos pääsen myyjän kanssa juttusille, kuulen kyllä monesti sellaista potaskaa, ettei sitä tahdo millään pystyä pokkana kuuntelemaan. Näkee, että myyjä ei itsekään tiedä asiasta mitään, mutta esittää sen kuitenkin täytenä faktana asiakkaalle.

  Samaten kilpailevien operaattoreiden myyjät esittävät joskus täytenä faktana vanhentunutta tietoa. Voidaan esimerkiksi kaivaa kaapin perukoilta joku vanha kilpailijan hinnasto ja esitellä sitten sitä ja oman operaattorin hinnastoa rinnakkain, jotta oma liittymä saadaan näyttämään halvemmalta, vaikka nykyhinnoilla ero olisikin päinvastoin.. Kerran jouduin tekemään asiasta jopa ilmoituksen Radiolinjan päällikölle, kun eräässä liikkeessä myytiin toisen operaattorin liittymää tällä konstilla. Myyjä lätkäisi pari vuotta vanhan hinnaston eteen ja pyysi vertaamaan heidän hintoja siihen. Kun kysyttiin, eikö Radiolinjan hinnasto ole muuttunut tämän jälkeen, myyjä sanoi edessämme olevan hinnaston olevan puheluhintojen osalta ajan tasalla.. Kun kerroin meneväni tarkastamaan hinnat lähistöllä olevasta Radiolinjaa myyvästä liikkeestä, myyjä kehoitti ottamaan ensin heidän liittymänsä ja sitten vasta vertaamaan hinnastoja..
   
 4. n

  nhk_ Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  2682
  Tykkäykset:
  0
  Jos tuollaisia on ihan oikeasti jossain, niin kyllä ovat melkoisen kauppamiehen saaneet tiskin nettoavalle puolelle.. ;)
   
 5. p

  puh Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  10   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  3704
  Tykkäykset:
  38
  Puhelinmalli:
  Nokia 7+
  Pitää tosiaan paikkaansa, liikkeessä x olisi välttämättä haluttu myydä Sonera tyttöystävälleni ja kun kerroimme ottavani hänelle RL:n kaivoi myyjä ikivanhan RL:n hinnaston ja pyrki sillä osoittamaan S:n olevan parempi. Samainen myyjä puhui paljon muutakin paskaa mm. lisäpalveluista.
   
 6. j

  jukra Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  3066
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Z5
  Niin ja RL:n myyjät ei koskaan. Aika raju väite mielestäni.
  Vaikka miten paljon nyt operaattorin X leipää syökin niin jotain rajaa niille linssien voimakkuuksille laseissa.
   
 7. Jussi

  Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  12224
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Kyllä noita löytyy jokaiselta operaattorilta. Joiltakin vielä hieman enemmän kuin toisilta. Oma taiteenlajinsa on myös esittää asiat täysin faktapohjalla, mutta saada ne käännettyä jollain keinoin täysin päälaelleen. En nyt osaa kertoa hyvää esimerkkiä, mutta laitan kun sellainen tulee mieleeni toivottavasti kuitenkin teillä on jotain käsitystä mitä tarkoitan.
   
 8. -

  --- Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  1690
  Tykkäykset:
  1
  Telialiikkeen myyjä: Lahdessa ei ole Ericssonin jälleenmyyjiä. Vai ni.
   
 9. j

  juuze

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/1/03
  Viestit:
  126
  Tykkäykset:
  0
  On vissiin niin pieni paikkakunta, ettei sinne tommosta mahdu..?
  Telialiikkeen myyjä ei ilmeisestikkään ole tietoinen, että merkki on vaihtunut
  SonyEricssoniksi, eikä poistunut matkapuhelin markkinoilta. :)
   
 10. k

  kebek

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/2/03
  Viestit:
  139
  Tykkäykset:
  0
  markantalosta (silloinen tekniset?) ostin ensimmäisen luurin (motorola flare) -96. liittyminä oli rl/tele, myyjä sanoi että tele ehdottomasti koska rl on kuoleva yritys! no tässä vielä odottelen että kauan kuolonkamppailu kestää.
   
 11. J

  Jupex Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  23/9/02
  Viestit:
  2982
  Tykkäykset:
  34
  Puhelinmalli:
  Joku nokia
  Kuka muka on sanonut että DNA:lta loppuuu kiinteä hinnoittelu, ja miltä osin. Sinä samana päivänä kun DNA muuttaa kiinteän hinnoittelun datamäärään sidonnaiseksi, niin meikä ottaa ADSL liittymän
   
 12. A

  Ammattilainen Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  4941
  Tykkäykset:
  27
  RL:n myyjien joukossakinhan voi tietenkin olla myös näitä, mutta ainakaan yhdessäkään firmassa, jonka minä tiedän tai olen itse työskennellyt, tätä ei ole harrastettu, eikä omalle kohdalleni sattunut. Käydessäni kilpailevan operaattorin liikkeessä tähän olen törmännyt muutaman kerran. Kun myyjä on kysynyt liittymääni ja olen kertonut sen olevan Radiolinja, hän on heti kaivanut vanhentuneen hinnaston esille ja aloittanut oman liittymänsä hehkutuksen. Mutta kuten sanoin, voihan jossain ollakin Radiolinjaakin myyvä henkilö, joka harrastaa asiakkaan huijausta tällä tavalla. Omalle kohdalleni niitä ei kuitenkaan ole sattunut kertaakaan, ei kotikaupungissani eikä muuallakaan.
   

Jaa tämä viestiketju