1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Matkapuhelimien hinnat ennen ja jälkeen joulun

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Tomppa2k, 12/12/04.

 1. Tomppa2k

  Liittynyt:
  22/9/03
  Viestit:
  68
  Tykkäykset:
  0
  Olen aika harvakseltaan liikkunut matkapuhelimen ostoaikeissa, joten tähän en ole kiinnitänyt huomiota. Onko siis tällä alalla huomattavissa trendiä, että joulun jälkeen / pian vuoden alussa hinnat laskevat kun (mahdolliset) ns. joulubonukset otetaan hinnoista pois?
   
 2. arivi Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  13/7/02
  Viestit:
  7875
  Tykkäykset:
  7
  Puhelinmalli:
  Mate 7 / Mate 8
  Ei ole ollut kyseistä ilmiötä puhelinmarkkinoilla. Hinnat ovat jo ennen joulua niin hyvin kilpailtuja, että ei oikein kenelläkään ole varaa mitään joulubonuksia lisätä hintaan. Saattaa olla jopa toisin päin, että joulun alla pyritään myymään kovalla volyymilla hieman pienemmällä katteella.
   
 3. muokkedee Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  5615
  Tykkäykset:
  1
  Kyllä joulun alla myydään pienemmällä katteella (hyvin voi olla miinusmerkki tuossa kate sanan edessä) luureja ulos enemmän kuin muina aikoina. Eli ei ainakaan hinnat joulun jälkeen laske - ennemminkin nousee.
   
 4. Finnvehvi

  Liittynyt:
  16/3/04
  Viestit:
  73
  Tykkäykset:
  0
  Vois ajatella, että tossa ennen vuodenvaihdetta olisi vielä vähän joulunalusaikaakin parempia tarjouksia, kun firmat haluaa tehdä mahdollisimman hyvän tuloksen tälle vuodelle. Silloin nyhdetään ne viimeiset eurot siihen tulokseen.
   
 5. DaCheap1

  DaCheap1 Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  15/1/04
  Viestit:
  1972
  Tykkäykset:
  0
  Toisaalta taas jos jaksaa odottaa hieman, niin seuraavalla vuosineljänneksellä mallien hinnat laskevat kun valmistajat tuovat uudet ja paremmat mallit tilalle. (normaalisti, ei aina)
   
 6. Sonic Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  2119
  Tykkäykset:
  1
  Nojoo, empä usko näin tapahtuvan. Nollakatteella kun tuloksen tekeminen on hyvin vaikeaa.
   

Jaa tämä viestiketju