Matkakaiutin iPhone 4S:lle alle viidelläkympillä?

Keskustelu osiossa 'Apple', aloittaja jansku136, 11/6/12.

 1. jansku136 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  15/1/10
  Viestit:
  190
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iPhone 6 Plus 64GB Space Gray
  Terve,

  Aluksi, tämä on varmaan väärä osasto, en löytänyt sopivampaakaan kun on Applen laitteelle kuitenkin tulossa.

  Katselin Dealextremeä ja huomasin että siellä on myynnissä erilaisia matkakaiuttimia/docking station speakereita iPhonelle.
  Karsin joukosta kaiuttimet jotka eivät sopineet minulle, ja oikeastaan jäljelle jäi kaksi vaihtoehtoa. Toinen niistä on tämä (33e), jossa on neljä 2W kaiutinta, kaksi bassolle ja kaksi perusäänille. Eli teho yhteensä 8W. Sitten on tämä (26e), jossa on päissä kaksi 8W kaiutinta, yhteisteho on siis kaksinkertainen verrattuna toiseen kajariin eli 16W.
  Mutta kannattaako tässä tuijotella vain noita tehoja? Onkohan tuommoisista kajareista sitten mihinkään?

  Eikai noilla tietenkään mitään Hi-Fi -ääntä saa tietysti tai hirmubassoja, mutta varmaan nuo nyt paremmin toistaa kun iPhonen oma kaiutin. Noista (tai jos löytyy jotain parempaa vaihtoehtoa samalla hinnalla) pitäisi nyt vaan löytää se paras valinta.

  Gigantista saa myös tämmöisen 28 eurolla, joten hinnaksi jäisi suunnilleen sama kuin noilla Hong Kongin vehkeillä. Joku näytti ainakin kehuneen tuota hyväksi hintaisekseen, mutta liekö sitten parempi kuin nuo Kiinanvehkeet?
   
 2. PAS-2

  PAS-2

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/8/06
  Viestit:
  242
  Tykkäykset:
  0
  Ota tuo Gigantin vehje koska sen voit helposti käydä palauttamassa jos ei hotsita. Nou Hong Kong palautukset on aina kulullisia ja vaivallisia.
   
 3. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
 4. jansku136 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  15/1/10
  Viestit:
  190
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iPhone 6 Plus 64GB Space Gray
 5. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Hyvä, tuolla sivuilla sanottiin että toimii verkkovirralla, miten siinä nuo akku/paristo/auto sun muut matkajutut ? vai onko pelkkä 230v AC
   
 6. jansku136 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  15/1/10
  Viestit:
  190
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iPhone 6 Plus 64GB Space Gray
  Voi käyttää joko mukanatulevalla verkkovirta-adapterilla tai 6xAA-paristoilla. Laite tietysti lataa iPhonea vain jos kytkettynä verkkovirtaan, paristoilla ei lataus onnistu. Ei tuota voi paristoiden kanssa jättää esim. pöydälle kelloksi, koska syö paristoa vaikka ei soita musiikkia tai mitään. Eli kyllä tuolla sen 10h soittoaikaa paristoilla saattaa saada ihanneolosuhteissa, mutta pitää olla jatkuvaa soittoa koska syö paristoja niin paljon lepotilassa/vain näyttö päälläkin.
  Mutta mulla ei ongelmaa, koska käytän ainoastaan verkkovirrassa tätä. Hyvin toimii, ääni kylläkin alkaa säristä jos vetää nupit kaakkoon - johon ei kylläkään ole ollut tarvetta koskaan.
  Hyvin matalat bassoäänet eivät tietenkään toistu kunnolla, mutta se nyt on selvää näissä laitteissa.

  Mutta tyytyväinen olen ollut!
   
 7. jansku136 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  15/1/10
  Viestit:
  190
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iPhone 6 Plus 64GB Space Gray
  Nyt täytyy kyllä ihan tähän kirjoittaa.
  Olin Gigantissa katselemassa kaikenlaista elektroniikkaa, ja huomasin että siellä oli paljon erilaisia telakkakaiuttimia iPhonelle. Testailin niitä huvikseni, kunnes huomasin täysin ylihinnalla olevan 89e maksavan sian muotoisen iPig -telakointiaseman. Mietin, että onpas lelunnäköinen kajari ja että ei tuolla toista mitään. Päätin kuitenkin kokeilla kajaria ja voi ihme sitä tunnetta kun tuommoinen sika soittaa huomattavasti paremmin kun tyylikäs Logitech -soitin. Vähän aikaa testailtuani huomasin, että siinä vieressä oli yksi tuommoinen possu erillään ja hintalapussa oli "vain tämä kappale 45e". Otin sen siitä sitten kainaloon ja päätin käydä palauttamassa tuon Logitech Pure-Fi Express Plussan. Palautus sujui ongelmitta ja kyllä olen päätökseen tyytyväinen.
  Ainoa pieni miinus on, että tätä ei saa soimaan paristoilla, pitää olla aina verkkovirrassa tai mahdollisesti erikseen ostettavalla autolaturilla. Mutta ei tuo nyt mikään ongelma ole. iPigissä on myös kaukosäädin jolla pääsee käsiksi kaikkeen oleelliseen.

  Kyllähän specsitkin kertovat possun paremmasta jytinästä: Logitechissä on kaksi (R/L) kaiutinta joiden yhteisteho on 5W. Erillistä subbaria ei ole. Tässä possussa pelkän subwooferin teho on 15W ja kaikkien viiden kaiuttimen yhteisteho +25W. Subbari on halkaisijaltaan neljä tuumaa eli noin 10cm.
  Netistä noita näkyy saavan 54 eurolla, ehdottomasti suosittelen tämmöistä noiden muiden samanhintaisten ohi. Itseasiassa tuntui soittavan paremmin kun jotkut yli 150 euron vehkeet.
   

Jaa tämä viestiketju