• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Peruttu Mate 8 tahi Nexus 6 (Tampere)

 • Viestiketjun aloittaja 17522
 • Aloituspäivä
1

17522

Haussa (halpa) Mate 8 tai Nexus 6, ehkä joku muukin "vastaava".

Saa olla käytön jälkiä kunhan on täysin toimiva kampe.
 
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
19.11.2016
Viestit
4
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
S7 Edge
Valkoinen, n. vuoden vanha, hyväkuntoinen Nexus 6 löytyy paketteineen ja tarvikkeineen täältä Helsingistä.

Hintaa olisi 190 euroa sisältäen lompakkokuoret ja kynän.

Olen "uusi" täällä, mutta toisaalta kyllä löytyy tarvittaessa myyntihistoriaa tutkiskeltavaksi.
 

PekkaLyyti

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
15.2.2013
Viestit
25
Reaktiopisteet
2
Puhelinmalli
Note 9, Nokia 8.1, Samsung A70, Nexus 6
Löytyisi virheetön sininen 32GB malli + kasa kuoria (pari kannetonta "pehmeää" ja pari flip mallia), näytöllä lasikalvo ja paketillinen perinteisiä kalvoja, sekä pari halppis mallin langatonta latausalustaa.
Sijaitsee Lempäälässä. Mutta työmatkan ohessa kulkeutuu kyllä Tampereelle.

200€, en tingi.

pekkalyyti(ätti)gmail.com
 
1

17522

Valkoinen, n. vuoden vanha, hyväkuntoinen Nexus 6 löytyy paketteineen ja tarvikkeineen täältä Helsingistä.

Hintaa olisi 190 euroa sisältäen lompakkokuoret ja kynän.

Olen "uusi" täällä, mutta toisaalta kyllä löytyy tarvittaessa myyntihistoriaa tutkiskeltavaksi.

Kiitos tarjouksesta, koitan toistaiseksi kalastella vielä tästä lähivesiltä.
 
Top Bottom