Mobiili.fi Massasta poikkeava Samsung-puhelin tulossa sittenkin Eurooppaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2144
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Z3


  Androidia hyödyntävät Galaxy-laitteet ovat Samsungin tunnetuimpia, mutta yhtiöltä löytyy myös erillinen Z-laitteiden valikoima. Tizen-käyttöjärjestelmällä varustettu Z3 näyttääkin vastoin odotuksia suuntaavan pian Eurooppaan.

  Samung esitteli uusimman Tizen-puhelimensa Z3:n viime vuoden lokakuussa. Tizen on yhtiön oma käyttöjärjestelmä, jota on käytetty muun muassa monissa Samsung-älykelloissa.

  Käyttöjärjestelmän ohella Samsung Z3:sta löytyy neliytiminen Spreadtrum-järjestelmäpiiri, yksi gigatavu RAM-muistia, kahdeksan gigatavua tallennustilaa, muistikorttipaikka, 2600 milliampeeritunnin akku sekä kahdeksan ja viiden megapikselin kamerat. Puhelin on 7,9 millimetriä paksu ja painaa 137 grammaa.

  Varsin edullisessa hintaluokassa julkaistu Samsung Z3 on aiemmin ollut saatavilla pääasiassa Intiassa. DigiTimesin mukaan Samsung aikoo kuitenkin laajentaa puhelimen saatavuutta tänä vuonna. Ensinnäkin, Z3:n pitäisi suunnata Venäjälle ”vuoden alussa”, eli hyvinkin pian. Lisäksi puhelimen kerrotaan saapuvan Indonesiaan ja yli kymmeneen Euroopan maahan. Nämä julkaisut tapahtuvat aikaisintaan vuoden ensimmäisellä neljänneksellä. Tarkkaa tietoa valituista Euroopan maista ei tässä vaiheessa ole.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju