Mobiili.fi Marshmallow-päivityksen jakelu ”lippulaivojen tappajalle” alkoi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2094
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  OnePlus One.


  Alkuperäinen ”lippulaivojen tappajaksi” kehuttu OnePlus-puhelin julkaistiin lähes kaksi vuotta sitten. Laitteen tuki ei kuitenkaan ole vielä päättynyt, sillä Android 6.0 Marshmallow -päivityksen jakelu OnePlus Onelle alkoi viikonlopun aikana. Marshmallow-herkut saapuvat uusimman Cyanogen-päivityksen muodossa suoraan laitteisiin.

  OnePlus kertoi keskustelupalstallaan, että Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmään perustuva päivitys on lähtenyt liikkeelle kohti OnePlus One -puhelimia. Päivityksen versiokoodi on ZNH0EAS26M.

  Hieman hämmennystä aiheutti se, että OnePlus-edustaja puhui ilmoituksessaan Cyanogenmod-päivityksestä. Nähtävästi kyseessä on kuitenkin astetta virallisempi Cyanogen OS 13, joka jaetaan niin sanottuna OTA-päivityksenä, eli verkon yli suoraan laitteisiin.

  Päivitys jaetaan perinteiseen tapaan porrastetusti. Ensimmäisenä Marshmallow-kokemuksen pariin pääsee siis pieni ja satunnainen joukko käyttäjiä. Kun päivityksessä ei vaikuta olevan suurempia ongelmia, laajennetaan jakelua tulevina viikkoina kaikille OnePlus One -käyttäjille.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju