Mobiili.fi Markkinoiden paras budjettipuhelin? HTC yrittää sitä jälleen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Uutisoimme eilen HTC:n uusista nuorisolle suunnatuista puhelimista ja keskityimme erityisesti Desire 825:een. Samassa yhteydessä HTC julkisti kuitenkin myös halvemmat Desire 530- ja Desire 630 -mallinsa, joihin keskitymme tarkemmin tässä uutisessa.

  HTC:n uusista Desire-sarjan malleista Desire 530 on budjettiystävällisin vaihtoehto, sisältäen viiden tuuman näytön 720p-resoluutiolla. Puhelimen suorittimena toimii Qualcommin Snapdragon 210, jota tuetaan 1,5 gigatavun RAM-muistilla. Takakamera on tarkkuudeltaan kahdeksan megapikseliä ja etukamera viisi megapikseliä. Virtansa puhelin saa 2200 mAh:n akusta.

  Desire 630:n kohdalla näytön tarkkuus ja akun kapasiteetti ovat identtisiä Desire 530:n kanssa, mutta erot syntyvät suorittimessa ja kamerassa. Desire 630:ssä suorittimena toimii Qualcommin tehokkaampi Snapdragon 400, jota tuetaan kahden gigatavun RAM-muistilla. Takakamera on tarkkuudeltaan 13 megapikseliä ja etukamera viisi megapikseliä. Sekä Desire 530:ssä että 630:ssä on 16 gigatavua sisäistä tallennusmuistia.

  Koska HTC on perinteisesti pystynyt haastamaan kilpailijansa parhaiten juuri halvemman hintaluokan puhelimissa, ovat uudet Desire-sarjan mallit mielenkiintoisia tulokkaita markkinoille. Pari vuotta sitten julkaisemassamme budjettipuhelinvertailussa HTC:n silloinen Desire 500 -malli sijoittui toiseksi vain pisteen päähän kärkisijasta. Erityisesti halvempaa Android-puhelinta etsivien kannattaakin seurata tarkkana HTC:n uusien Desire-mallien myyntiintuloa.

  [​IMG]
  Sekä Desire 530:ssä että Desire 630:ssä käyttöjärjestelmänä toimii Android 6.0 Marshmallow.


  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju