Mobiili.fi Markkinoiden ohuin Lumia-puhelin saapuu kauppoihin huomenna

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Microsoft Lumia 650


  Microsoftin uusin puhelin on Lumia 650. Muotoiluun panostava halvemman hintaluokan älypuhelin esiteltiin ensi kerran helmikuun puolivälissä. Suomessa laitteen myynti alkaa huomenna.

  [​IMG]
  Lumia 650:n sivuprofiili.


  Lumia 650:ssä Microsoft korostaa nimenomaan suomalaista muotoilua. Muovisen laitteen profiilia nostavat timanttileikatut alumiinireunukset, joiden sävy vaihtelee hieman mustan ja valkoisen mallin välillä. Samalla Lumia 650 on Microsoftin mukaan markkinoiden ohuin ja kevyin Lumia. Laitteen paksuus on 6,9 millimetriä ja paino vain 122 grammaa.

  Teknisellä osastolla Lumia 650 tarjoaa viisituumaisen ja 1280 x 720 pikselin AMOLED-näytön, Snapdragon 212 -järjestelmäpiirin, yhden gigatavun RAM-muistin ja 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Vaihdettavissa oleva akku on kapasiteetiltaan 2000 milliampeerituntia ja lataus tapahtuu tavallisen micro-USB -liitännän kautta. Kuvauksesta taas huolehtivat viiden ja kahdeksan megapikselin kamerat.

  Lumia 650 saapuu Suomessa kauppoihin huomenna 10. maaliskuuta. Suositushinnaksi on asetettu 229 euroa ja värivaihtoehtoina ovat suoraviivaisesti musta ja valkoinen. Puhelimen rinnalle tuodaan lisäksi useita Mozon valmistamia suojakuoria. Valikoima vaihtelee nahkaisista flip-kuorista kirkkaiden muovikuorten kautta koivupintaa jäljitteleviin takakuoriin.

  [​IMG]
  Mozon ruskea flip-kuori jättää tarkoituksella Lumia 650:n metallireunukset näkyviin.

  [​IMG]
  Mozolla pidettiin huolta, että puukuvio on napattu nimenomaan suomalaisesta koivusta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju