1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Maksupääte yritykselle. Kokemuksia?

Keskustelu osiossa 'Asian vierestä', aloittaja Qwertyi, 7/11/14.

 1. Qwertyi

  Qwertyi Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016

  Palaute - 100%
  25   0   0

  Liittynyt:
  7/12/05
  Viestit:
  27685
  Tykkäykset:
  6297
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia Z5
  Isän yritys astuu 2000 luvulle ja hankkii maksupäätteen jotta voisi palvella asiakkaitaan paremmin. On sitten mennyt Soneralta ottamaan maksupäätteen. Nets, (ent. luottokunta) myy kanssa noita maksupäätteitä leasing sopparilla.

  Minkäsmoisia kokemuksia pienyrittäjillä on maksupäätteistä ja niiden toimivuudesta?

  Kyseessä on kuitenkin ei tekniikkaan perehtynyt henkilö joten maksupäätteen käyttö pitää olla myös omistajalleen helppoa. Käsittääkseni nyt on hommattu Hybridi VX520 maksupääte. Maksupääte - Sonera yrityksille

  Aikaisemmin joku kysyi miksi hommata maksupääte operaattorilta. Samaa mietin itsekkin. Mitä etua jos esim. vertaa Nets:n leasing vehkeeseen: iCT250

  Kokemuksia ja muita neuvoja otetaan vastaan. Oma työpaikka kun elää vuodella kivi ja kirves niin ei ole omakohtaista kokemusta maksupäätteistä lähiaikoina.
   
 2. Infra

  Infra Vuoden foorumilainen 2014 sekä VIP

  Palaute - 100%
  58   0   0

  Liittynyt:
  15/7/02
  Viestit:
  24130
  Tykkäykset:
  8137
  Puhelinmalli:
  OnePlus 5
  Voin näin duuninpuolesta vastailla (ei ehkä iha objektiivinen). En kyllä sonera tarjoamia pointin maksupäätteitä tunne joten en ala niist sen enempää kommentoimaan.

  Netsillä tilanne on sinällään hyvin erikoinen, koska yrityksessä myydään kahden eri yrityksen eli Nets Oy (entinen luottokunta) ja Nets Finland Oy:n päätteitä sekä sitten koko Netsin omaa maksupääteratkaisua eli Vikingiä. Rauta näissä kaikissa on Netsillä sama (eli Ingenicon päätteet), erona on vain softa.

  Ensinnä kun päätettä hankitaan on tärkeintä miettiä millä yhteystyypillä pääte halutaan. vaihtoehtoja löytyy 2G, 3G, adsl. Jos halutaan liikuteltavaa päätettä niin Netsin IWL on hyvä vaihtoehto. Tuosta löytyy 2g verkossa sekä 3g verkossa (HUOM! VAIN NETS OY:n puolella) olevaa laitetta. ADSL jos löytyy liiketilasta niin ICT on hyvä vaihtoehto. Laite on nykyaikainen, siinä on laadukas rauta ja lähimaksuominaisuus vakiona.

  Lisäksi on hyvä miettiä maksupäätteeltä vaadittavia ominaisuuksia. Jos halutaan ihan peruslaitetta niin Netsin uudet laitteet ovat iha hyviä. Suosittelen kuitenkin että ikinä ei kannata laitetta ostaa omaksi. Vuokralaitteissa takuuehdot / vaihtolaitosopimukset ovat huomattavasti paremmat kun rikkoutuneen päätteen tilalle saat uuden laitteen 1-2 päivän sisällä

  sen enempää näitä on vaikeaa suositella. Kun näiden laitteiden kanssa o nyt 5v työskennellyt niin ainakin vastauksia kysymyksiin pystyy antamaan, jos niitä mieleen tulee.
   
 3. jusutus

  jusutus Supermoderaattori, Vuoden foorumilainen 2011 Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  84   0   0

  Liittynyt:
  5/10/08
  Viestit:
  8704
  Tykkäykset:
  2741
  Puhelinmalli:
  Note 5
  Täältä löytyy tuo sama ja hyvin on asiansa ajanut. Kovin ihmeellistä hintaeroa noissa ei tunnu olevan esim. Soneran ja Netsin välillä.
   
 4. Qwertyi

  Qwertyi Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016

  Palaute - 100%
  25   0   0

  Liittynyt:
  7/12/05
  Viestit:
  27685
  Tykkäykset:
  6297
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia Z5
  Hintaero on kyllä kovin pieni ettei sillä ole merkitystä.
   

Jaa tämä viestiketju