Mobiili.fi Mainos paljastaa: tällaisia ovat pian julkaistavat Galaxy S7 ja S7 edge

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Samsung Galaxy S7 ja S7 edge kuuluvat eittämättä mielenkiintoisimpiin puhelinuutuuksiin ensi viikolla Barcelonassa järjestettävässä Mobile World Congress -tapahtumassa. Laitteita ei vielä ole virallisesti esitelty, mutta verkkoon vuotanut kuva mainoksesta tiivistää yhteen laitteiden ominaisuudet. Lukuisten huhujen jälkeen ei viimeisin vuoto suurempia yllätyksiä tarjoa.

  Kuvan perusteella tulossa on 5,1-tuumaisella näytöllä varustettu Galaxy S7 sekä 5,5-tuumaisella näytöllä varustettu Galaxy S7 edge. S7 edge on siis seuraaja viimevuotisille Galaxy S6 edgelle ja S6 edge+:lle, ja asettuu kooltaan niiden välimaastoon.

  Käyttöjärjestelmänä molemmissa on Android 6.0 Marshmallow, joka on kuorrutettu Samsungin omalla TouchWiz-käyttöliittymällä. Järjestelmäpiiriksi kerrotaan Snapdragon 820, RAM-muistia löytyy neljä gigatavua ja tallennustilavaihtoehdot alkavat 32 gigatavusta. Varmuutta muista vaihtoehdoista ei ole, mutta lisää tilaa saa ainakin muistikorttipaikalla, joka S7-malleissa tekee paluun vuoden tauon jälkeen.

  Akkujen kapasiteetit ovat 3000 milliampeerituntia S7:ssä ja 3600 milliampeerituntia S7 edgessä. Laitteet ovat IP67-luokiteltuja, eli pöly- ja vesitiiviitä. Mielenkiintoisena yksityiskohtana mainitaan paineentunnistava näyttö, eli luvassa on Samsungin versio voimakkailla painalluksilla ohjattavasta näytöstä.

  Galaxy S7:n hinnaksi on jo aiemmin paljastunut 699 euroa ja isomman S7 edgen hinnaksi 799 euroa. Lisäksi GSMArenan mukaan puhelimien mukana toimitetaan myös virtuaalitodellisuuslasit, mutta tiedossa ei ole, onko kyse nykyisestä Gear VR -mallista, vai julkaiseeko Samsung uudet lasit puhelimien yhteydessä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju