Mail for Exchange kieltäytyy palauttamasta yhteystietoja (E61)

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Juzt, 21/5/08.

 1. Juzt Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  3136
  Tykkäykset:
  133
  Osaisiko joku autttaa pikapuoliin seuraavanlaisen ongelman kanssa. Tehdasresetoin E61:ni toivoen saavani sillä VOIP:in toimimaan. Edellisestä softapäivityksetä viisastuneena en backupannut yhteystietoja, koska tällöin se johti tuplatietoihin jotka oli käsin poistettava ensimmäisen exchange syncin jälkeen.

  Noh, resetoinnin jälkeen latasin Mail for Exchangen synkkasin ja... ei yhtäkään yhteystietoa edelleenkään puhelimessa. Tarkistin toki että osoitekirja oli valittu synkattavien listalle. Kaikki muu (mailit, kalenterimerkinnät) palautuivat ok. Asetuksissa on, että ristiriitatilanteessa palvelin voittaa, kokeiltu myös puhelin voittaa samoin tuloksin.
  Tein myös kokeeksi yhden uuden yhteystiedon, tämä kopioitui oikein palvelimelle, mutta mitään ei edelleenkään tullut takaisin.

  Lisäoutoutena kun synkkiä nyt uudelleen yritän, kertoo MfE lähettäneensä 250 yhteystietoa (joita ei siis puhelimessa yhtäkään ole) ja vastaanottaneensa 0.
  Palvelimella yhteystiedot ovat oikein ja koskemattomana edelleen.

  Tietääkö kukaan millä nuo saisi palautettua jos MfE:n käytön lopettamista ja satojen yhteystietojen käsin naputtelua ei lasketa... Ennen resetointia kaikki on siis toiminut ok, joten palvelinta tuskin voi syyttää.

  Täytyy myöntää että Nokia on pitänyt huolen siitä ettei mitään ole tehty helpoksi S60 sarjalaisten kanssa, tulee SE:tä ikävä.
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Tuo 250 tuo mieleen SIM kortin.
  Ja tuskin tuossa malissa siitäkään kyse että olisi vääräss kansiossa, tai muuten vähän nukuksissa, kun varmaan olet buuttaillut, ja selailet nimenomaan osoitekirjaa etkä SIM korttia.

  Jos lisäät palvelin päähän uuden yhteystiedon tuleeko se luuriin?
   
 3. Juzt Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  3136
  Tykkäykset:
  133
  Boottailtu on (BTW, kaiken muun kivan lisäksi luuri poimi toisenkin kivan tavan resetistä, kysyy lock codea täsmälleen joka toisella käynnistyksellä, eikä hyväksy 12345 mikä se on ollut, uudelleen käynnistys ja käynnistyy koodeja kyselemättä... ekalla koodiyrityksellä muuten sallii pelkkiä numeroita, toisella oletuksena kirjaimia... loogista sekin, jos joku tietää miten tästä päästä eroon niin hyvä sekin).

  SIM kortin kieltämättä unohdin (tähän asti ollut tyhjä yhteystiedoista), ja nyt tarkistin mitä siellä on... Juurikin noita palvelimelta tulleita yhteystietoja. Milläköhän puhelimen saisi tajuamaan että haluan ne "yllättäen" puhelimen muistiin synkkautumaan, moista asetusta en mistään löydä. SIM:ltä voisi tietysti kopioida ne mitä sinne on mahtunut, mutta ovat kohtuu sekaisesti kun SIM ei ymmärrä erillisiä etu ja sukunimiä, useampia yhteystietoja, osoitteita, sähköpostiosoitteita, yrityksen nimiä yms.)
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Ymmärsinkö oikein, formatoit puhelimen, etkä palauttanut varmuuskopiota? kuvaus tuo kuitenkin mieleen että jotain olisit palauttettu.

  No oli miten oli, niin vaikuttaa kuitenkin siltä että se formatointi voisi olla toistamiseen paikallaan.

  Onko muistikortti ollut kokeilussa mukana?
   
 5. Juzt Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  3136
  Tykkäykset:
  133
  Palautin viestit, asetukset ja muistiinpanot(ne kun eivät MfE:llä synkkaannu) PC-Suitella. Viesteistä ei kuitenkaan palautunut kuin pieni osa (syystä tai toisesta), joten kopioin käsin private hakemiston muistikortille takaisin, ja sain viestit palautumaan.

  Mitään muuta ei ei varmuuskopioitu tai palautettu. Muistikortti on ollut laitteessa kokoajan sisällä, mutta se on formatoitu juuri ennen puhelimen resetointia.
  Huomasin nyt myös että MfE:n sähköposti ei ole ilmestynyt vaihtoehdoksi valmiustilan postilaatikoksi kuten pitäisi. Kai se pitäisi uudelleen resestoida, tosin joudun parin tunnin päästä lähtemään matkalle, joten taitaa joutua tällä kituuttamaan pari viikkoa.
   
 6. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Ok, tou varmaan selittää ongelman.
  Viestit ovat olleet noissa usein ongelmallisia, suuri osa (Vanhoista) laitteista vaatii tukisoftan asentamista luuriin, mutta ei se tietenkään kaikkia takaa.
   
 7. Juzt Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  3136
  Tykkäykset:
  133
  Nostetaanpa tätä kun ongelmaa pitäisi taas työstää.

  Resetoin puhelimen uudelleen, en ole vielä alkanut edes kokeeksi asennella MfE:tä sun muita, kun suojakoodiongelma on edelleen ensimmäisenä. Unohtuneesta koodista ei ole kysymys, puhelin toimii muutenkin epäloogisesti.

  Kaikki kyselyt ovat asetuksista pois päältä, silti puhelin kysyy koodia joka toisessa käynnistyksessä, eikä hyväksy koodiksi yhtän mitään (muistan varsin hyvin vaihtaneeni koodiksi pari kuukautta sitten takaisin 12345, myöskään vanhan koodi ei toimi).
  Ja vaikka koodi olisikin unohtunut, ei luurin sitä käsittääkseni pitäisi kysellä kun asetuksista näin on määritelty, ja vaikka kysyisikin, se pitäisi varmaakin tapahtua aina, eikä joka toinen kerta.

  Voikohan tuolle nyt mitään muuta tehdä kuin viedä huoltoon ja alkaa tapella asiaa takuuseen (kun kuitenkin väittävät kaikestä tästä huolimatta vain koodin unohtuneen...) ja odottaa että saa viikon valohoitoa ennen kuin joku viitsii sen resetoida...

  Resetointi on siis tehty vihreäluuri+3+* menetelmällä. Muistikortti ei ole koneessa eikä ollut resetoinnin aikana. Mitään ei ole palautettu vaan puhelimen pitäisi olla tehdas tilassa.

  Edit: Jaahas, näköjään Software updatella sai softan flashättyä kokonaan uusiksi, mikä korjasi kertaheitolla kaikkia viat, joskaan palautuksian en PC-Suitella uskaltanut ajaa. Loppu hyvin kaikki hyvin.
   

Jaa tämä viestiketju