Mahdoton yhtälö?

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Obest, 7/6/10.

 1. Obest Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  23/11/09
  Viestit:
  37
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Saunalahti
  Elikkäs olisi hakusessa puhelin seuraavilla ominaisuuksilla:
  Kohtuu pieni koko (ei mikään halko a'la N900), ilmainen navigointi, FM-lähetin, hyvä kamera, 3.5mm plugi ja kohtuullinen akkukesto. Qwerty plussaa, kosketusnäyttö miinusta (huonoja kokemuksia HTC HD2:n ja N900:n kanssa, ei kuitenkaan deal-breaker).
  Onko tällaisia puhelimia olemassa? :)

  Kun saisi nykyisen, takaisin palvelukseen kutsutun veteraanin, eli E71:n hieman isommalla näytöllä, FM-lähettimellä, paremmalla kameralla ja 3.5mm plugilla se olisi siinä :p
   
 2. kaBu

  kaBu Truu Apöl Faniboi

  Palaute - 100%
  44   0   0

  Liittynyt:
  21/7/09
  Viestit:
  6198
  Tykkäykset:
  2814
  Puhelinmalli:
  iPhone X Silver
  Eipä taida olla muuta vaihtoehtoa kuin e72. Tosin fm lähetintä siinä ei taida olla ?
   
 3. Obest Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  23/11/09
  Viestit:
  37
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Saunalahti
  No sepäs oli nopea vastaus :)
  Joo, sitä olenkin hypistellyt kädessäni pari kertaa ja vaikuttaa potentiaaliselta muuten, mutta kun se FM-lähetin tosiaan puuttuu :(
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Jos e71/e72 rakeneeltaan kiinnostaa, niin ITU numero näppistä et ilmeisesti halua ? mutta mikä näppiksen focus ? halutko kuitenkin sellaisen laitteen että sillä voi soittaa ja perus hommat tehdä ilman näytön tökkimistä ? Ajattelin jotain HTC malleja joissa ITU näppis mutta kosketusnäyttö, tosin niistäkin taitaa puuttu sinulle tärkeä FM lähetin. ettei niistäkään ratkaisua.

  jos qwerty ei pakollinen, niin Nokialla on kyllä S60 3rd koneita joissa on FM lähetin, kohtuu kameraa hakevalle tulee mieleen N86 (muistaakseni oli FM), näyttö varmaan kooltaan aivan sitä mitä haet, mutta E71:lle koossa pärjää. Virrankulutuksessa tosin häviää muihin tuoreisiin S60 3rd koneisiin.

  Jos FM lähetin rajoittaa liikaa soipivan mallin löytämistä, niin onko lähettimen käyttökohde millainen, eli voisiko sitä jotenkin kiertää, eli vaikka erillista palikkaa jos tarvetta on vain tietyissä kohteissa / tilanteissa, tai BTn käyttämistä, eivät tietenkään edes vaihtoehtoja joka kohteessa.
   
 5. Obest Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  23/11/09
  Viestit:
  37
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Saunalahti
  Eli haaveilemaani tuotetta ei ole olemassa, sääli :p

  Nyt kun tässä hieman makustelin tätä kirjoittamaasi ja hieman pähkäilin mitä puhelimeltani _oikeasti_ haluan, niin taidan päätyä sittenkin tuohon E72:een.

  FM-lähetin voidaan tosiaan korvata ulkoisilla laitteilla, joten se on kaikkien toissijaisin asia noista kaikista.

  Qwerty on oikeastaan aika must kun siihen on tottunut 71:n kanssa ja kun muistelen alkuvuoden tappeluita HTC:lla. Viestien kirjoitus oli yhtä tuskaa ja puhelimenakin se oli oikeastaan täys paska. Akku kesti just ja just päivän, mutta sepä taitaa kaikkien "älypuhelimien" ongelma olla. Ydinkennoakkuja odotellessa :)

  3.5mm plugi on myöskin pakollinen, ja mahdollistaa myös tuon FM-lähettimen helpon kytkemisen.

  E72 it is, kiitos vastanneile :)

  [rant]
  Ei, en halua kosketusnäyttöä ja ei, en halua sosiaalisen median integroimista puhelimeen. Ei kiinnosta päivittää Facebookia ja lukea muiden kahvinjuomisista.

  Oikeastaan melkoinen vitsaus koko kosketusnäyttö. Melkein toivon että se olisi keksitty ennen fyysistä qwertyä, eikä toisinpäin. Olisi nyt enemmän valinnanvaraa kun ihmiset ihmettelis että miten on voinut niillä nihkeillä kosketusnäytöillä pärjätäkään aiemmin :)
  [/rant]
   

Jaa tämä viestiketju