Mahdollisimman hyvä kamera, alle 300e?

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
24.3.2017
Viestit
2
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Huawei Ascend G6
Eli etsinnässä ois puhelin jossa mahdollisimman hyvä takakamera niin valoisassa kuin hämärämmässäkin kuvaamiseen. Jos sillä sais vielä hyvää videota niin ois aika jees. Etukameran ei tarvii olla kummonen, sitä ei tuu käytettyä käytännössä koskaan.

Muita kriteereitä ois
- 2GB RAM
- 8GB sisäinen muisti
- Paikka muistikortille
- 4G
- Mielellään android

Saa olla tuntemattomampaakin merkkiä ja voin tilata ulkomailtakin (kuhan alveineen jää alle ton 300e). Ei tarvii olla iso näyttö, eikä ohuen ohut luuri. Kamera on tällä kertaa prioriteettinä nro 1.

Ja lisätääs vielä, että mitä enempi voi manuaalisesti säätää sen parempi. Automaattiasetuksien ei tarvii olla fiksuja tai kummosia, jos itte pääsee sit muokkaamaan niitä kameran asetuksia..
 

amdnow

Vuoden foorumilainen 2016/2017/2020
Supermoderaattori
Palaute - 100%
191   0   0
Liittynyt
24.11.2002
Viestit
14919
Reaktiopisteet
31404
Puhelinmalli
Fiskarssin 10
Jaa-a. Nyt on pahat kriteerit ja hinta asettaa kyllä todella pahan riman.
Tuolla hinnalla ei todellakaan saa mitään erikoista hämäräkuvausominaisuutta, ainakaan jos meinaa uuden puhelimen ostaa.

Mutta Moto G4 Plus voisi olla yksi varteenotettava vaihtoehto. Hinta on alle 300e.
Lumia 950 ja 950xl myös toimisivat, mutta eivät ole Android laitteita.

Jos käytetty puhelin kelpaa niin vaihtoehtoja tulee sitten kyllä lisää. Esim. Samsung Galaxy S6
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
24.3.2017
Viestit
2
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Huawei Ascend G6
No oikeasti kuvaustilanteisiin mulla on järkkäri (eli siis missään ääripimeässä ei tarvii puhelimella periaatteessa pärjätä), mutta siinä on sit se huono puoli, että sen laatuun on ehkä liiaksi tottunut.. Toisaalta sit taas jos lähtee katsomaan oikeasti hyvillä kameroilla olevia puhelimia, niissä on ramit jossain 4 ja sisäiset muistit 64 ja kaik' maholliset hilpetöörit, mitä ei sit tarvii mihkään. Esimerkiksi joku huippuhyvä etukamera on mulle täysin turha, kun en räpsi naamastani kuvia koskaan. Sääli ettei noihin voi itse napsia ominaisuuksia kuin subissa konsanaan..

Ajatusleikkinä, paljonko rahaa pitäisi laittaa, että sais semmosen mukavalla kameralla varustetun puhelimen? Sinällään lompakon paksuus ei olis rajoittava tekijä vaikka hinta tuosta kolmesta satkusta tuplaantuiskin, mutta kun raaskituttaa ostaa jotain kallista, mikä menee sitten rikki kun ekan kerran puhelin taskussa kaatuu jäätikölle..
 
Viimeksi muokattu:
Top Bottom