Magellan Crossover GPS

Keskustelu osiossa 'GPS-paikannus', aloittaja JPT, 3/5/07.

 1. JPT

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/8/06
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Tere!

  Onkon foorumin jäsenillä kokemuksia otsikon mukaisesta laitteesta...taitaa olla ensimmäisiä navikaattoreita jossa lähes 'kaikki' ominaisuudet (maantie / maasto / meri) samassa paketissa? Vai onko muita? Itsellä tarvetta sellaiselle aparaatille jolla voi navikoida autoa ajaessa sekä löytys myös maastokarttaa kelkkailua / vaellusta / kanoottiretkiä varten ja jos vielä samaan pakettiin saisi merikartatkin niin oispa hyvä laite.

  Eli kriteereinä jonkinasteinen säänkesto sekä tietty akun kesto??
   
 2. JWP

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/12/07
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Ei taida olla foorumilaisilla kokemusta kyseistä laitteesta, kun ei löydy juuri mitään juttua, mutta kysyn nyt kuitenkin: Onko kukaan perehtynyt laitteeseen siinä mielessä, että miten siinä pääsis käsiksi tuohon windows ce puoleen kuten esim. hakkapelitassa, josta löytyy paljonkin juttua. Laitteen takapuolessa ainakin lukee Windows CE Core 5.0 joten alkoi kiinnostaa tuo puoli.
   
 3. JWP

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/12/07
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Onkos porukalla kokemus lisääntynyt kyseisestä laitteesta vai onko edelleen tuntematon suuruus?
   
 4. juha_s

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/12/03
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iPhone 4
  Juu kyllä kokemusta on tuosta. Meillä oli Magellanin edustus reilu vuoden kunnes Magellan päätti vetäytyä kokonaan Euroopasta ja keskittyä vain jenkkeihin.

  Mutta tuosta laitteesta: Laitehan on periaatteessa ihanteellinen jos käyttöä on noihin kaikkiin, eli maastoon, vesistöön ja autoiluun. Siihen saa todella tarkkoja TOPO karttoja, jotka pyörivät näppärästi laitteessa ja koska laitteessa on erinomainen akku, on sen käyttökin esim. maastossa mainiota. Crossoverista voi myös sammuttaa näytön virtaa säästääkseen siten, että laite navigoi normaalisti silti.

  Ainut huono puoli tuossa on tuo maantienavigointi. Se on käyttöliittymältään jäänyt kauas nykyaikaisista, esimerkiksi TomTomin laitteista ja kartat ovat muistaakseni 2006/2007 Navteq karttoja. Se nyt on sellainen, että jos joskus tarvitsee mennä tampereelta turkuun, niin se onnistuu kyllä, mutta ei sitä joka päiväiseen autonavigointikäyttöön oikein osaa suositella. MUTTA: jos käyttö on enimmäkseen maasto- ja vesistönavigointia, niin se on ihan hyvä laite siihen. Lisäksi laite kestää kosteuttakin, jotta käyttö onnistuu myös maastossa mainiosti.

  TOPO kartat ovat Suomessa tehtyjä, joten niiden laatu on erinomaista ja niitä löytyy useitakin erilaisia. Esim. TOPO kartta, jossa Suomi on jaettu kahteen osaan (sis. maasto ja vesistöt) ja sitten TOPO XTRA karttoja, jotka ovat erittäin tarkkoja sisältäen mm. tontin rajat.
   

Jaa tämä viestiketju