1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

MacBookia tukevia puhelimia?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Marlea, 15/3/08.

 1. Marlea

  Liittynyt:
  11/3/08
  Viestit:
  22
  Tykkäykset:
  1
  Mistä selviää, vai tukevatko kaikki 3Gpuhelimet äkkiä?
  Miten on jo vanha malli: samsung sgh-z150. Olen yrittänyt löytää netistä tietoa, en löytänyt. Puhelin on helpompi kuulemma "asentaa" mäkille kuin motukka tai mikä lie palikka
   
 2. Rooivalk

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  746
  Tykkäykset:
  17
  Jos Macbookkisi on tuore tapaus ja siinä on Leopard käyttöjärjestelmä, niin täältä näkee, että suoraa yhteensopivuutta esim. puhelinnumeroiden synkkaamiseen ei ole.

  http://www.apple.com/macosx/features/isync/index.html

  Toisaalta täältä pitäisi löytyä sopiva ajuri, jolla saat koneesi kännykän kautta nettiin. Oletan, että se oli tarkoituksena.

  http://www.taniwha.org.uk/

  Ja sieltä ilmeisesti olettaisin:

  Generic Scripts - work with many phones (incl. Samsung, LG) -löytyy noin puolesta välistä noita hirveän näköisiä sivuja.
   
 3. pietini

  Liittynyt:
  7/1/05
  Viestit:
  473
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Honor 7, Sonera/Saunalahti
  Eipä taida pitää paikkaansa, saunalahdelta saa nyt Optionin "Mokkulaa" jossa käsittääkseni on myös mac ajurit itsessään mukana kuten muissa on ollut windows ajurit. Noihin huawei laitteisiinhan on joutunut etsimään netistä toimivat ajurit. Ja se on asennuksessa ollut "vaikeinta".

  Noissa huawei modeemeissa asennus on kyllä helpompi kuin nokian kännyköissä, se asetus ohjelma tekee itse kaikki määritykset, kun puhelimissa pitää itse tietää mitä minnekkin virittelee.
   
 4. Marlea

  Liittynyt:
  11/3/08
  Viestit:
  22
  Tykkäykset:
  1
  Kiitos vastauksista, ostin nokian "perus"kapulan 6151 ja siinä pluutuut päälle. Hyvin toimi, liittymänä Sonera, sieltä sai asianmukaista ja hyvää palvelua erääseen kilpailijaan verrattuna.
   
 5. Marlea

  Liittynyt:
  11/3/08
  Viestit:
  22
  Tykkäykset:
  1
  Mitä muuten tuollainen "mokkula" maksaa Sauniksella ilman liittymää? Entäpä liittymän kanssa sen edullisimman 384 mt/s kanssa
   
 6. pietini

  Liittynyt:
  7/1/05
  Viestit:
  473
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Honor 7, Sonera/Saunalahti
  Suositushinta näyttää olevan € 229:-, mutta sellaisen saa nyt kaupan päälle, kun ottaa vaikkapa tuon datapaketin 384kbit/s ja kuukausimaksu on € 9,80
   

Jaa tämä viestiketju