Macbook vai Sony VAIO CS?

Keskustelu osiossa 'Tietotekniikka', aloittaja snow slush, 27/12/09.

 1. snow slush

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/8/09
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Noiden välillä olis tarkoitus valita ellei parempaa tule vastaan. En vaan oo ikinä ollut mikään maailman paras valitsija ja aattelin kysyä teidän mielipiteitä. :) Plussia ja miinuksia jne, kehiin~ Saa kans ehdotella läppäreitä. Jos hintaa ajatellaan niin olis kiva ettei hirveesti menis tonnin yläpuolelle.

  Ja kiitos.
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Miksi juuri Vaio CS sarjalainen ?

  Onko tarkoitus käyttää nimenomaan Windowsia ?, OS X ei ilmeisesti ole hakusessa, kun Sony kelpaa ?

  Jos pärjäät OS Xllä, ja ja virtuaalisesti windowssiä käytellä, niin alumiini macbookit oivia vaihtoehtoja, pelkäksi windows koneeksi kalliita, vaikka samalla rahalla vastaavaa konetta ehkä vaikea löytää. mutta merkittävästi pienemällä rahalla löytyy windows konetta pidemmällä (2-3vuota) takuulla huomattavasti monipuolisemmin liittimin ja varustein. eli ei tarvitse kaikkea roikottaa USBin perässä eikä tarvi heti hankkia USB hubia.

  Kannettavassa koneessa, katso akkukäytön toimintaaiköja ja millainen laturi on kanniskella, paino ja koko myös tärkeitä, sisäinen 3G kortti liikkuessa tietenkin etu.
   
 3. Warod

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/12/03
  Viestit:
  38
  Tykkäykset:
  0
  Täytyy kyllä sanoa, että ainakin nykyinen 13" MacBook Pro on erittäin uskottava kapistus. Vaikka en omistakaan moista niin lähipiiristä noita löytyy useita.

  Sony Vaion halpissarjaan ei ole tuntumaa, joten siitä en juuri voi kommentoida.

  Jos geneerisesti ajattelee PC läppäri vs Mac, niin speksejä tuijottamalla itsekin usein miettii mäkkejä kalliiksi, mutta kun kokonaisuus, käyttömukavuus ja huolettomuus otetaan mukaan niin ei se sitten enää olekaan edes kovin kallis kone.

  Erityisesti jään PC läppäreissä kaipaamaan mäkin touchpadia, fyysistä rakennetta, akunkestoa, näyttöä ja sitä, että reissuun lähtiessä ei oikeesti tarvi napata mukaan muuta ku se pieni virtalähde. PC läppärin kanssa tulee väistämättä vähintään hiirestä uupelo, kun ne touchpadit on mitä on.

  Lisäarvoa OSX:n kanssa käytettynä tulee mm siitä, että kone oikeasti osaa mennä valmiustilaan ja herätä siitä täyteen käyttövalmiuteen ihan muutamassa sekunnissa. Juuri tuollaista helppoutta sitä eniten kaipaa, kun PC läppäriä käyttelee.

  Itselläkin tällähetkellä käytössä eeePC. Sitä sisäisellä 3G:llä varustettua mäkkiä odotellessa. :)
   
 4. Juzt Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  3136
  Tykkäykset:
  133
  Kumpi kannattaa ostaa: astianpesukone vai pakastin?

  ...eli kannattasi ehkä vähän kertoa mihin konetta on tarkoitus käyttää, mitä siltä odottaa/arvostaa jne. jne. jne.
  Muuten aika vaikea vastata.

  Itse olen Mac käyttäjä ja sinänsä sitä voin kyllä suositella, käyttäjäystävällisyys on IMO selkeästi parempi, mutta ei tämäkään jokakäyttöön sovellu.
   

Jaa tämä viestiketju