• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty MacBook Pro 17" Todella siisti, alkuperäispaketteineen # 199€

Tila
Ei auki vastauksille.

oka

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
36   0   0
Liittynyt
13.4.2005
Viestit
145
Reaktiopisteet
2
Puhelinmalli
iPhone X @ Apple Watch
Takuu
Ei
Kuitti
Ei
Väri
Hopea
Kunto
Hyvä
Vaihto
Kyllä
Hintapyyntö
250€ > 199€
Sijainti
Lieto
Toimitustavat
Nouto, posti
MacBook Pro 17" Speksit näkee kuvissa. (Olisiko 2007/2008 malli?)

Toimiva ja siistikuntoinen, ei juuri naarmuja ym... Näppäimistö, tasohiiri "kiillottumattomat" Melkein voisi luulla jopa uudeksi koneeksi
icon_cool.gif

Akku kuollut ja viety kierrätykseen. (toimii virtalähteellä ilman akkua) Uusi akku vaikka ebay noin 30€
Virtalähde on myös alkuperäinen ja johto täysin ehjä. Ei rispaantunut, halkeillut niin kuin yleensä näissä vanhemmissa koneissa on tapana.

Ollut uudesta saakka yhdellä omistajalla "kotikoneena" jolta tuli mulle. Näyttö vaihdettu 2-vuotta sitten alan liikkeessä kuulemma uuteen.

Mukaan kaikki alkuperäisrojut paketteineen päivineen. Kts. kuvat.
Tällaista herkkua harvoin tarjolla
icon_razz.gif
 

Liitteet

 • IMG_0016.JPG
  IMG_0016.JPG
  342 KB · Katsottu: 156
 • IMG_0018.JPG
  IMG_0018.JPG
  260.5 KB · Katsottu: 138
 • IMG_0020.JPG
  IMG_0020.JPG
  449.3 KB · Katsottu: 139
 • IMG_0019.JPG
  IMG_0019.JPG
  290.5 KB · Katsottu: 130
 • IMG_0011.JPG
  IMG_0011.JPG
  271.1 KB · Katsottu: 129
Viimeksi muokattu:

oka

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
36   0   0
Liittynyt
13.4.2005
Viestit
145
Reaktiopisteet
2
Puhelinmalli
iPhone X @ Apple Watch
Tiputetaan hintapyyntiä.
199€ ja kaupanpäälle tuollaiset:
 

Liitteet

 • IMG_0023.JPG
  IMG_0023.JPG
  319.6 KB · Katsottu: 99
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom