• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myydään/Vaihdetaan Macbook Pro 13" mid 2014

Palaute - 100%
57   0   0
Liittynyt
15.9.2013
Viestit
2449
Reaktiopisteet
3735
Puhelinmalli
Paratiisin kielletty omena
Takuu
Ei
Kuitti
Ei
Ostopaikka
En muista
Väri
Silver
Kunto
9/10
Vaihto
voin harkita iPad prota / iPad air 4th gen
Hintapyyntö
350€
Sijainti
Pääkaupunkiseutu
Toimitustavat
Nouto face 2 face
Myyjän (/ostajan) nimi?
Gandalf
Myyjän (/ostajan) sähköposti?
Yv
Myyjän (/ostajan) puhelinnumero?
Yv
Ylimääräinen kone myyntiin. Ollut jonkun aikaa jo kaapissa käyttämättömänä. Hienossa kunnossa ja tästä mallista löytyy vielä liitännät suoraan, ilman sitä kuuluisaa donglea. 🙂

Prosessori 2,6gzh i5
Muisti 8gb
Tallennustila 128gb

CoconutBattery ilmoittaa lataussyklejä olevan 257kpl ja status good.

Lisäilen kuvat huomenna kun saan koneen tyhjennettyä ja ladattua Big Surin uudelleen. Toki jos ostaja haluaa, niin voin palauttaa koneeseen myös Yosemiten tai High Sierran, molemmat löytyy tikulta puhtaana. 👍

Kaupat kasvotusten ja suosin noutoa. Maksutapa mobilepay näin korona-aikaan.

Vastaan mielelläni kysymyksiin.
 
Palaute - 100%
57   0   0
Liittynyt
15.9.2013
Viestit
2449
Reaktiopisteet
3735
Puhelinmalli
Paratiisin kielletty omena
Nosto, otetaan hinnasta 50€ pois. Saa siis noutaa hintaan 350€.

Vaihdossa voin harkita hyvä kuntoista iPad prota tai 4th gen iPad airia, mutta vain space gray ja cellular mallia.
 
Viimeksi muokattu:
Top Bottom