• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Macbook Pro 13.3" Retina -550€, Tampere

Tila
Ei auki vastauksille.

krossi

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
80   0   0
Liittynyt
15.6.2014
Viestit
3880
Reaktiopisteet
4654
Puhelinmalli
Iphone
Takuu
Ei
Kuitti
Ei
Väri
Vaalea
Kunto
Hyvä
Vaihto
ehdota
Hintapyyntö
550
Sijainti
Tampere
Toimitustavat
Toimitus/posti
Myyjän (/ostajan) nimi?
yv
Myyjän (/ostajan) sähköposti?
yv
Myyjän (/ostajan) puhelinnumero?
yv
Myynnissä todella hyvässä kunnossa oleva Macbook Retina-näytöllä. Kone on mallia Late 2013, mutta lataussyklejä on vain 117 eli akku on hyvässä kunnossa. Kumitassut pohjasta hieman irtoilleet.

Koneessa aikoinaan ollut kevyt kosteusvaurio, joka on korjattu huollossa(Ei Applen virallinen). Ei ole vaikuttanut käyttöön mitenkään. Näytössä myös pieni värivirhe?(näkyy vain valkoisessa taustalla scrollatessa viiva, jos on todella tarkkanäköinen kaveri :) )
Mukaan tulee laturi.
Tietoja:
Intel Core i5-2.4Ghz
4GB DDR3
128 SSD
macOS Sierra

DJ7DsxS.jpg
 

Liitteet

 • IMG_20170329_122810.jpg
  IMG_20170329_122810.jpg
  352.2 KB · Katsottu: 86
 • IMG_20170329_122819.jpg
  IMG_20170329_122819.jpg
  252.9 KB · Katsottu: 85
 • IMG_20170329_122830.jpg
  IMG_20170329_122830.jpg
  228 KB · Katsottu: 78
Viimeksi muokattu:
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom