Mobiili.fi Mac-tuki Oculus Riftille? ”Jos Apple julkaisee hyvän tietokoneen”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Oculus Rift


  Oculus Riftin ennakkotilaukset ovat hyvässä vauhdissa ja julkaisu lähestyy. PC-tietokoneiden kanssa käytettäväksi tarkoitettu VR-laite ei näillä näkymin ala tukemaan Applea lähiaikoina. Syynä on Oculus VR:n perustajan Palmer Luckeyn mukaan Applen nykyinen priorisointi.

  ShackNews pääsi kyselemään Luckeylta Riftin tarjonnasta ja laitetuesta. Erääksi aiheeksi nousi Riftiltä puuttuva Mac-tuki. Kysyttäessä Luckey siirsi pallon suoraan Applen suuntaan sanomalla, että jos yhtiö koskaan julkaisee hyvän tietokoneen, Rift tulee tukemaan sitä.

  Luckey selvensi tiukkaa linjaansa tarkentamalla: ”Apple ei priorisoi johtavia grafiikkasuorittimia.” Luckeyn mukaan kalleimmatkaan Macit eivät tällä hetkellä yllä Oculus VR:n asettamiin suosituksiin.

  Apple-aiheen ohessa Luckey otti kantaa Oculus Riftin hintaan. Yhtiön perustaja pahoitteli aiemmin hintapolitiikan huonoa viestintää, jonka vuoksi Riftin 699 euron hintataso tuli monille yllätyksenä. Nyt Luckey kuitenkin huomautti, että VR-uutuus on myyty useilta kuukausilta loppuun, eli hinta ei tunnu olevan kuluttajille kynnyskysymys.

  Oculus VR aloittaa Rift-lasien toimitukset maaliskuun lopulla. Tuolloin laitteensa saavat kuitenkin vain varhain tilanneet. Viimeisimpien tilausten toimitukset tapahtuvat vasta kesällä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju