Mobiili.fi Maailman ensimmäinen Ubuntu-tabletti on nyt ennakkotilattavissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 30/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2145
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Aquaris M10 Ubuntu Edition.


  Suurimman osan mobiilimarkkinoista kattavat Android-, iOS- ja Windows-laitteet. Näiden ulkopuolelta löytyy kuitenkin monia marginaalisia käyttöjärjestelmiä, kuten Sailfish ja Ubuntu. Jälkimmäistä on nähty jo useissa puhelimissa ja nyt tilattavissa on myös ensimmäinen Ubuntu-tabletti. Ennakkomyynnin aloituksesta kertoi PocketNow.

  Bq:n valmistama Aquaris M10 Ubuntu Edition on nimensä mukaisesti avointa Ubuntu-mobiilikäyttöjärjestelmää hyödyntävä tabletti. Laite koostuu muun muassa 10,1-tuumaisesta näytöstä, neliytimisestä MediaTek MT8163A -järjestelmäpiiristä, kahden gigatavun RAM-muistista, 16 gigatavun tallennustilasta ja 7 280 milliampeeritunnin akusta.

  Tablettiuutuus on saatavana kahtena versiona, jotka molemmat ovat nyt ennakkotilattavissa Bq:n verkkokaupassa. Vaatimattomammalla 1280 x 800 pikselin näytöllä varustettu Aquaris M10 maksaa 249 euroa. Tarkemman 1920 x 1200 pikselin näytön kanssa laitteen hinnaksi tulee 289 euroa.

  Erikoistarjouksena ennakkotilaajat saavat näyttösuojan ja suojakuoren kaupan päälle. Aquaris M10 Ubuntu Editionin toimitusten luvataan alkavan huhtikuun toisella viikolla.

  [​IMG]
  Aquaris M10 Ubuntu Edition ja lisävarusteita.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju