M65 sammuu itsestään.

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja qvi, 22/11/05.

 1. qvi

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/3/04
  Viestit:
  22
  Tykkäykset:
  0
  Moi,

  Koitin etsiä vastaavaa vikaa täältä foorumilta, mutta en äkkiseltään törmännyt. Laittakaa linkkiä jos tiedätte jonkun..

  Puolivuotta vanha m65 alkoi sekoilemaan viime lauantaina. Oli sammunut taskussa ollessaan eikä enää suostu pysymään päällä. Joskus sammuu samantien uudestaan, joskus pysyy jopa useita minutteja päällä. Päästää pienen vingahduksen sammuessaan.

  Huolto reissultahan tuo vaikuttaa, mutta osaatteko sanoa mikä voisi olla vikana? Voisiko softapäivitysauttaa? Pariin kertaan olen luurin softat itse päivittänyt, mutta tämä vika tuli aivan yllättäin, joten en usko softa ongelmaan.

  -Ari
   
 2. qvi

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/3/04
  Viestit:
  22
  Tykkäykset:
  0
  jatkoa...

  Aamulla puhelin pysyi jopa 2h tuntia päällä. Nyt vika taas ilmenee. Aina tuota vingahdusta ei tule vaikka puhelin sammuu. Näppäimet eivät vain toimi ja kuva häviää hiljalleen.

  Nyt tuo puhelin tuntuu hitaalta kun se sattuu pysymään päällä. Ja tämä puhelinhan on hidas jo silloin kun se toimii moitteeta. Näppäimetkään eivät enää tunnu toimivan kunnolla..

  Täytyy kyllä mainita, että olen pettynyt tähän puhelimeen. En ymmärrä miten puoli vuotta vanhan puhelin hajoaa näin. En ole edes kolhinut tai kastellut tätä vaikka jonkinlainen iskunkestävyyskin tässä mallissa pitäisi olla.

  Voisko joku heittää arvion huollon pituudesta..
   
 3. Henkka-91

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/12/05
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Mulla on ollu M65 kans sammumis ongelmia. Ostin kännyn vuonna 2004 ja ongelmat alko joskus kesällä 2005 puhelin sammu kokoajan vein sen elisashopitiin kahdesti siihen tehtiin vain päivitykset ja ei auttanu sammuilu jatkui siihen asti kunnes puhelimen näyttö rusahti keskeltä paskaksi takuu ei korvannut ja korjaus olisi maksanut 141€ ;D en ottanut korjausta ja elisalaiset kusettivat ja vaativat multa 20€ ;D en maksa, koska se vitun horo ei sano nu et hinta arvio maksaa >:I
   
 4. qvi

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/3/04
  Viestit:
  22
  Tykkäykset:
  0
  Vein puhelimen Anttilaan 22.11, josta ovat lähettäneet sen Powermillille huoltoon. 2-3 vkoa lupailivat Anttilassa, että korjaus kestää. Onko joku koittanut kysellä puhelimensa kuulumisia suoraan huollosta? Ovatko halukkaita kertomaan missä mennään?
   
 5. Peurasaari

  Peurasaari Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  30/10/02
  Viestit:
  1033
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iPhone 6+
  on tullut kyseltyä... eiku soitat vaan, kyllä ne yleensä kertoo tilanteen.
  Powermill:hän taitaa olla euroopan hitain siemens huolto (omien kokemuksien mukaan). Kerrankin yks kone oli reissussa 2.5kk, väittivät että eivät saa osia. Soitin huvikseni SCF huollolle Tampereelle ja tarvittavat osat olisivat olleet hyllyssä. Kysymyksessä oli CX70.
   
 6. qvi

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/3/04
  Viestit:
  22
  Tykkäykset:
  0
  Soittivat äsken huollosta ja sanoivat, että kaikki sisukset täytyy vaihtaa. Osia puuttuu vielä, mm. joku piirilevy joka on jo lähetetty niille. Pahoittelivat, että on kestänyt näin kauan ja vieläkin joudun odottelemaan, mutta jouluksi kovasti lupaili puhelinta takaisin.

  Hyvä kun soittivat ja kertoivat tilanteen niin ei tarvitse itse soitella perään.. :) Epätietoisuus on kaikista pahinta kun ei tiedä onko puhelin edes päässyt huoltoon saakka.

  Jos kaikki kerta vaihdetaan sisältä niin on parempi mahdollisuus, että puhelin toimii kun saan sen. Toisaalta jos oikein muistan niin edelliseen Siemensin luuriin jonka vein huoltoon jo toista kertaa, vaihdettiin liikkeen mukaan myös kaikki sisuskalut ja silti sama vika oli puhelimessa. (Oisikohan vika ollut silloin kaiuttimessa jota ei sitten vaihdettu..?) Tuon jälkeen en jaksanut enää viedä luuria huoltoon vaan tyydyin rätisevään robotti ääneen ja vaihdoin puhelimen toiseen.
   
 7. Henkka-91

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/12/05
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Olisin jo tuon jälkeen ostanut nokialaisen alko vituttaa mutenki se M65 ku tuli "muutama" vika. Nokialaiseeni olen kyllä ihan tyytyväinen ;) ei oo ollu tähä mennes viel vikoja.
   
 8. qvi

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/3/04
  Viestit:
  22
  Tykkäykset:
  0
  Viime viikolla sain puhelimen, eli hieman yli kuukausi meni huollossa. Tämä opetti sen, että seuraavan puhelimen ostan kaupasta josta tulee vaihtopuhelin huollon ajaksi. Myös tietojen varmuuskopiointia täytyy alkaa tekemään. Käytin puhelintani muistiona sekä tallensin puhelinnumerot puhelimeen. Sinne menivät.. Toivotaan, ettei hajoa vähään aikaan..
   

Jaa tämä viestiketju