M55 WAP lataus ei onnistu! :///

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja Willeee, 20/12/03.

 1. Willeee

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/12/03
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Eli kun tilasin Buumista soittoäänen tuli viesti että paina tästä ja lataa tuote, painoin sitten tuli vaan älyttömän pitkä viesti jotain tekstiä eikä se mitään ladannu,, :/ sama juttu kun yritin yhtä kuvaa buumista ladata pelkkää tekstiä,, ja peliä alkoi lataamaan mutta sitten ilmoitti että GPRS yhteys estetty,, eh??,,, pitääkö asetuksista säätää jotaa ennenku pystyy lataamaan???!!??! auttakkee...!
   
 2. Hosu

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/7/03
  Viestit:
  48
  Tykkäykset:
  0
  Sama ongelma on ollut, mutta yleensä on toinen kerta toden sanonut. Eli menin wappiin, sieltä saapuneisiin, latasin uudestaan ja kyllähän se sieltä tuli... c",)
   
 3. Willeee

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/12/03
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  No eipä toimi mulla vaikka kuinka uudestaa lataan,,, :( hjälp!
   
 4. kaarle

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/9/02
  Viestit:
  200
  Tykkäykset:
  0
  Saman ilmiön huomasin aikoinaan. Toisaalta eipä näissä Buumiin maksullisissa soittareissa tuon M55:n yhteydessä mitään mieltä olekaan, kun netti on pullollaan MIDejä ja sitten vehje vielä syö Wavejakin. Itse olen siis ladannut nuo ilmaiset soittarit ihan sähköpostin liitetiedoston kautta tai datakaapelilla.
   
 5. ettani

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/6/03
  Viestit:
  18
  Tykkäykset:
  0
  Miten niitä Waveja oikein pystyy ilman kaapelia ottaan? Siis ihan selkeää ohjetta kaipaan? Mistä niitä sitten löytyy, tarvinko jotain ohjelmaa vai onko niitä jo jossain valmiina hakua varten??? Voisko joku selittää, että miten esim. sen pitsa enricon piisin alun sais omaan puhelimeen? Onko linkkejä ilmaisiin mideihin?
  Valmiiksi jo kiittäen vastauksista!
   
 6. kaarle

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/9/02
  Viestit:
  200
  Tykkäykset:
  0
  Haet netistä valmiita M55:lle tehtyjä wav- tai mid -kappaleita. Tallennat ne tietokoneesi levylle ja sitten lähetät ne yksi kerrallaan liitetiedostoina omaan sähköpostilaatikkoosi. Tämän jälkeen menet lukamaan puhelimellasi sähköpostisi ja tallennat liitetidostot puhelimeen. Ne menevät automatic oikeaan kansioon puhelimessa.

  Huomaa, että M55:ssa sähköpostisanoman suurin koko on 99kB. Varmistu lisäksi, että sähköpostiohjelmassasi ei ole päällä asetus "lähetä html:änä" Tämä taitaa olla Outlookissa oletuksena päällä.

  Lue tuo Kurko-topikki, sieltä löytyy linkkejä wav -tiedostoihin:

  http://www.matkapuhelininfo.com/forum/viewtopic.php?t=19918
   
 7. njs Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  574
  Tykkäykset:
  6
  Puhelinmalli:
  Sony X Compact
  Toinen tapa saada wavit puhelimeen on laittaa ne jollekin nettisivulle, oma kotisivu käy. Menet kirjoittamaan uuden sms:n johon kirjoitat osoitteen. Tallennat viestin ja menet lukemaan sitä, kun osoite on merkattu mustaksi painat vihreää luuria ja puhelin kysyy haluatko noutaa tiedoston. Ja sitten vain tallennat tiedoston.
   
 8. ettani

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/6/03
  Viestit:
  18
  Tykkäykset:
  0
  Nyt ei oikein onnistu tuo sähköpostin lukeminen! Wav-ääni kyllä ois siellä... Laitoin vaan suoraan hotmailin osoitteen ja yritin, mutta ei sillä päässy lukemaan mitään!!!
  Mitkä muuten pitää olla gprs asetukset saunalahden liittymässä? käykö ne jo tehtaalla asetetut(Sonera)??? Puheluerittelyssä oli laitettu soittoäänenhaut gsm-data maksuihin 0,12€/kerta, vaikka viikko sitten nokialaisella käynnit meni gprs laskurin mukaan!? Niitä asetuksia kun ei saunalahden sivuilta löydy!
  Toivottavasti saan vastauksia kysymyksiini.
   

Jaa tämä viestiketju