M55:sen wapista

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja Iso-A, 25/1/04.

 1. Iso-A

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/1/04
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Ostin vähän aikaa sitten m55 kännyn ja olin siihen ihan tyytväinen, kunnes yritin tilata erästä peliä. Sain vastaus viestin ja tilasin sen. Ladatessani sitä tuli kuitenkin virhe. Otin Surf/funista saapuneet ja testasin sieltä ja silloin tuli tämä viesti eteeni:
  (!)
  Olemme rekisteröineet aikaisemman hakupyyntösi muttemme kuittausta onnistuneesta hausta. WAP-asetuksissa on määriteltynä yhteystyyppiJatkuva/tilapäinen. Tämän muuttaminen toiseen yleensä auttaa. Jos käytössäsi on Data, suosittelemme vaihtamaan GPRS:ään.

  Missä vika?
   
 2. JuhaK Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/5/03
  Viestit:
  1470
  Tykkäykset:
  29
  Mun luurissa ei edes oo "surf/fun"-valikossa mitään Saapuneet-kansiota. Enpä suosittele tuota maksullisten pelien kanssa säätämistä; täällä foorumilla on monta hyvää linkkiä paikkoihin joista saat ilmaiseksi samoja pelejä kuin maksullisistakin paikoista. Sitten vaan pistät pelin .jad-tiedoston sähköpostin liitteeks, avaat ja tallennat sen luurilla ja otat siitä .jadista "Lataa", ja volá ; peli on luurissasi.
   
 3. Iso-A

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/1/04
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Miten sen siis saa tallennettua sähköpostin liitteeks ja mistä se sähköposti avataan? Huomaakko et ostin sen kännyn just ;)
   
 4. JuhaK Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/5/03
  Viestit:
  1470
  Tykkäykset:
  29
  Kerron tähän lyhyesti typistettynä oman kikkani:
  Mulla siis on kaikki wap-asetukset ym. kunnossa. Sitten oon rekisteröiny vapaalla.org:n sähköpostin, ja laittanut sen asetukset myös puhelimeen. Sitten itse tiedoston siirto luurin käy näin: Meen tietokoneella luukku.com:n sähköpostiini, ja lähetän sillä liitetiedostona .jad-tiedoston vapaalla.orgin sähköpostiini. Sitten avaan luurilla tuon vapaalla.org:n sähköpostini, ja tallennan sen luukusta lähettämäni liitteen. sitten sillä .jad:lla saa ladattua pelin. simple.
   

Jaa tämä viestiketju