M55 sekoilee verkon kanssa!

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja Silver, 7/11/04.

 1. Silver

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/11/04
  Viestit:
  28
  Tykkäykset:
  0
  Minun M55:ni on vähän reilun vuoden vanha nyt ja se alkoi sekoilemaan pahasti verkon kanssa tuossa viikko sitten. Näytössä näkyy melkein koko ajan tuollainen huutomerkki tuossa operaattoritekstin edessä ja verkon voimakkuuden ilmaisin vilkkuu eikä puhelimella voi soittaa tai vastaanottaa puheluita (sama juttu tietysti sms:n kanssa). Päivitin juuri netistä tuohon ohjelmistoversio 10:n, aikaisemman 7:n tilalle, mutta se ei auttanut tuohon ongelmaan. Liittymänä on ollut sonera one koko tämän vuoden, joka on toiminut ihan hyvin.

  Ajattelin vaihtaa puhelimen samsungin x460:een, mutta mitäköhän myyjä mahtaa tykätä jos annan M55:n vaihdossa eikä se toimi kunnolla. Ei välttämättä saa kamalan paljoa hyvitystä (jos nyt muutenkaan saa mitään). Sellainenkin juttu tuossa vielä on että puhelin toimii useimmiten koulussa ollessani ihan hyvin mutta kun tulen kotiin niin ei mene kauankaan että tuo huutomerkki taas ilmestyy näyttöön. Äidilläni on 3310 ja myös soneran liittymä eikä hänellä ole ollut mitään ongelmia. Mikähän puhelimessani mahtaisi olla vikana?
   
 2. hopeinenkuu

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/7/04
  Viestit:
  171
  Tykkäykset:
  0
  Olisiko antennissa joku kosketushäiriö? Vie nyt ihmeessä puhelin takuuhuoltoon,Siemensin takuuhan on 2 vuotta,joten sinulla se on voimassa jos puhelin on kerran reilun vuoden ikäinen.
   
 3. ilppo

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/8/03
  Viestit:
  30
  Tykkäykset:
  0
  Omaan M55:een ilmaantui sama vika kesällä noin vuoden käytön jälkeen. Aiemmin oli kaikki kunnossa, mut yht'äkkiä ei puhelin enää pysyny verkossa. Vein sitten koneen huoltoon, ja ne vaihto kaiken paitsi kuoret ja akun! Nyt on toiminut sitten aikas hyvin...

  Tietääkö joku muuten vaikuttiko sisuskalujen vaihto takuuseen? Että tuliko huollossa uus kahden vuoden takuu?
   
 4. Silver

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/11/04
  Viestit:
  28
  Tykkäykset:
  0
  Voikohan tuohon puhelimeen vaikuttaa jokin muu elektroninen laite, esim. tietokone? Minun puhelimessani tuo vika ilmenee ainoastaan kotonani, missä puhelin on koko ajan tietokoneen vieressä. Tosin olen säilyttänyt puhelinta tuossa samassa paikassa jo monta kuukautta eikä vika ilmennyt kuin vasta reilu viikko sitten. Samanlaista vikaa oli myös noin vuosi sitten (kesti päivän tai pari) mutta paikka oli kyllä kymmenen kilometrin päässä kodistani ja ulkona. No, joka tapauksessa aion vaihtaa tuon kapulan Samsungin X460:een. ;)
   

Jaa tämä viestiketju