M55, saunalahti ja gprs (selvitetty)

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja kalmisto, 17/2/04.

 1. kalmisto

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/2/04
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Minullapa tässä taannoin vielä toimi saunalahden gprs vallan moitteettomasti, mutta sitten tämän Sonera-katkoksen, on tapahtunut kummia. Yrittäessäni katsella wappi-sivuja alkaa kallisarvoinen puhelimeni soittelemaan johonkin numeroon. (tämä siis ilmeisesti se CSD) En nyt oikein sitten taas ymmärrä että mistä kana tuulee kun en ole noita asetuksiakaan räplännyt siinä välissä.

  Olisikin vallan mainiota jos tuon CSD-hässäkän saisi pois päältä (?) sikäli mikäli se on mahdollista tai suositeltavaa. Apua arvostetaan kun ei noista Saunalahden tyypeistä saa mitään irti.

  edit:
  Otin CSD-asetuksista sen numerosarjan pois ja nyt se valittaa että se tarvitsee sitä kuin koira palloa. Pitääköhän tämä paikkansa vai yrittääkö puhelimeni nyt huiputtaa minut johonkin suurempaan juoneen mukaan?
   
 2. mutu

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/2/04
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Sl

  Sama vika alkoi itselläni ton soneran häiriöiden jälkeen. Soitin perjantaina asiakaspalveluun josta huomasivat että gprs yhteys oli kohdallani tippunut jostain syystä pois.Korjasivat vian samantien ja neuvoivat käynnistämään puhelimen uudestaan. Ja taas toimii...
   
 3. kalmisto

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/2/04
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  hmmm, kokeilenpa kysellä.

  edit: ongelma ratkesi kun otin gprs:n pois päältä, sammutin puhelimen ja pistin gprs:n takaisin (sitten kun avasin puhelimen uudelleen siis ;)
   

Jaa tämä viestiketju