M55 Saksasta?

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja Turborg, 4/7/04.

 1. Turborg

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/7/04
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Miten turvallista on tilata kännykkä Saksasta? Saisin esim. M55 kännykän huomattavasti halvemmalla sieltä.
   
 2. Kerppis Vieras

  0   0   0

  Postiennakkoa tarjoavat monet firmat. Tulee asiakkaalle vähän kalliimmaksi, mutta on hyvin turvallinen tapa.
   
 3. ppm

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/10/02
  Viestit:
  86
  Tykkäykset:
  0
  M55 taitaa olla nykyään suomessakin niin halpa, että kun saksan hintaan lisätään postituskulut ei tilaaminen tule sieltä juurikaan halvemmaksi. Ennenmminkin sellainen kannattaa ostaa jostain suomalaisesta nettikaupasta, puhelinkioskissa muistaakseni oli aika halpa.
   
 4. Turborg

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/7/04
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  En ole tilaamassa yksin sieltä Saksasta. Aika montakin kaveria on hommaamassa uutta puhelinta. Ei tule paljoa postimaksuja ku monta tilaa kimpassa. Mitä nyt oon kahtonu eri netti kauppoja, niin siellä on n. 50 euroa halvempia kännyköitä. Täytyy nyt tuumailla vielä. Ainoa mikä arveluttaa, on takuu hommat. On varmasti hankalempaa kuin Suomessa..
   
 5. tomeri

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/7/04
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Luottokortilla jos tilaa (Saksa on kyllä aika takapajula luottokorttien käytössä), niin on turvallista. Suurin mahdollinen ongelma voi olla luottokorttilaskun maksu ennenkuin Luottokunta tulee hätiin (60 päivää laskun pvm:stä muistaakseni).

  Saako tuohon itse päivitettyä suomisoftan, jos meinaa T9:ä käyttää? Ja takuuasioiden hoidosta Suomessa olisi kiva kuulla kokemuksia. En oikeastaan ymmärrä, miksei toimisi kuten suurimmalla osalla muutakin elektroniikkaa ja Siemenskin hehkuttaa EUROOPPA-takuutaan...

  -Tomppa
   

Jaa tämä viestiketju