M55 särkee soittoääniä

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja veli, 2/10/04.

 1. veli

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/2/04
  Viestit:
  11
  Tykkäykset:
  0
  Osaiskohan kukaan neuvoa mikä on vialla kun m55 soittoäänet "särkee" kun puhelimeen soitetaan. Itse kun kuuntelee pelkkiä soittoääniä niin silloin ei ole mitään vikaa.
  Onko vastaavia ongelmia ollut?
   
 2. kilpi

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/5/04
  Viestit:
  13
  Tykkäykset:
  0
  Kun kuuntelet soittoääniä esim. Arkiston kautta, äänen voimakkuus on sen mukainen mikä on sovelluksille asetettu voimakkuus. Kun taas joku soittaa sulle niin voimakkuus on se minkä oot tuleville puheluille asettanu. Eli luultavasti sovelluksille on asetettu pienempi voimakkuus, jolloin ainakaan WAV äänet ei särise niin pahasti.

  Toinen, aika epätodennäköinen selitys voisi olla värinähälytys, joka jostain syystä aiheuttas särinää kaiuttimeen, mutta tuo ensimmäinen teoria taitaa olla se oikea syy.
   
 3. veli

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/2/04
  Viestit:
  11
  Tykkäykset:
  0
  Kokeilin niin, että laitoin sovelluksien äänenvoimakkuuden täysille ja soitin sekä midejä että waveja, eikä minkäänlaista särkemistä kuulu.
  Silloin kun joku soittaa ja puhelin tekee tämän oireen se särkee oikeasti kovaa, ettei soittoäänestä saa käytännössä mitään selvää.
  Pitäisi varmaan heittää huoltoon?
   
 4. JuhaK Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/5/03
  Viestit:
  1470
  Tykkäykset:
  29
  Ilmeisesti joo. Jokseenkin oudolta toi kuulostaa. Munkin puhelimessa wavit särisee, jos äänet on täysillä, mut ei kyl midit yhtään riippumatta äänenvoimakkuudesta.
   

Jaa tämä viestiketju