1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

M55 modeemina ja dna gprs

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja ExCoPy, 30/1/04.

  1. ExCoPy

    Liittynyt:
    26/12/03
    Viestit:
    10
    Tykkäykset:
    0
    Ei sitten millään saa toimimaan. Data suite ja gprs modem assistant tunnistaa puhelimen mutta yhteyden muodostaminen tyssää aina virheeseen: Yhteyden muodostamisessa tapahtui virhe. Laitteistovirhe modeemissa (tai muussa yhteyslaitteessa). (Virhe 692) Asetukset on tarkistettu sen tuhannen kertaa ja puhelin kyllä vastaa Windowsin modeemikyselyyn. Alkaa temput loppumaan varastosta!
    (Wap ja maili toimii)

    Kaapelina Grateqin lataava USB-kaapeli, käyttis Win2k
     
  2. Ramister

    Liittynyt:
    23/12/03
    Viestit:
    43
    Tykkäykset:
    0
    Oletko sammuttanut puhelimen ja koittanut sitten uudelleen? Itselläni oli m50 samaan tarkoitukseen ja dna oli mutta hankin laajakaistan kun tuli tuo 100mb raja kuukaudessa ladattavista tiedoista ja yli menevät maksoivat ihan hirveän paljon.
     
  3. ExCoPy

    Liittynyt:
    26/12/03
    Viestit:
    10
    Tykkäykset:
    0
    no sammutettu, useitakin kertoja
     
  4. luurri

    Liittynyt:
    9/1/03
    Viestit:
    113
    Tykkäykset:
    0
    Kokeile alkuperäisellä datakaapelilla.
     
  5. tipera

    Liittynyt:
    21/10/03
    Viestit:
    30
    Tykkäykset:
    0
    Kannattaa ostaa alkuperäinen kaapeli, niin pelitää heti ja eikä tarvitse pohtia täällä netissä mitenkä saisi toimimaan sellaisen "tarvikkeen" kunnolla jotenkin.
    Itse maksoin n.40 € alkuperäisestä kaapelista ja on toiminut heti alusta alkaen tosi hyvin.
     
  6. ExCoPy

    Liittynyt:
    26/12/03
    Viestit:
    10
    Tykkäykset:
    0
    Tarkoitus oli kyllä ostaa Siemensin oma kaapeli, mutta kun halusin kaapelin heti enkä viikon päästä niin otin sit ton. No pitää maanantaina käydä palauttaas ja tilata polkumyynnistä alkuperäinen.

    Sanoin liikkees et kaikki ei oo saanu tarvike kaapelilla toimii, niin väittivät luonnollisesti että asetukset pitää vaan laittaa oikei. :p Niin ja väittivät että Siemensillä ei oo lataavia kaapeleita.
     
  7. ExCoPy

    Liittynyt:
    26/12/03
    Viestit:
    10
    Tykkäykset:
    0
    Sama ongelma jatkui Siemensin omallakin kaapelilla, mutta sitten tapahtui pieni ihme, olin aktivoinut puhelimeeni Developer Menun ja sieltä muuten vaan hermostuksissani laitoin Configurationista päälle kaikki mahdolliset paitsi No 52MHz Supporttia ja kokeilin taas saada yhteyttä ja kappas se toimi. Että jos jollakin on samaa ongelmaa niin tuolla lailla sain minä toimimaan :D
     
  8. Epelii

    Liittynyt:
    19/11/03
    Viestit:
    395
    Tykkäykset:
    0
  9. ExCoPy

    Liittynyt:
    26/12/03
    Viestit:
    10
    Tykkäykset:
    0
    Tuossa ongelma on fw11, kannattaa flashata puhelin epävirallisella fw:llä.
     

Jaa tämä viestiketju