M55, ja ihmeellisiä ongelmia

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja Paeivi79, 6/7/04.

 1. Paeivi79

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/7/04
  Viestit:
  16
  Tykkäykset:
  0
  Uunituoreen puhelimen onnellinen omistaja. Vai olenko? Ongelmia tässä on vaikka millä mitalla, ja tätä palstaa olen lukenut, mutta kun tuntuu että kaikki on niin kokeneita käyttäjiä, että kaikki on niin korkealentoista, ts. ei mene blondille jakeluun.

  Jos vaikka saisin vastauksen muutamiin kysymyksiin.. Ostin tyhmyyksissäni sen QuickPic-kameran, ja kaapeliahan siinä ei tietenkään ollut mukana. Kotoa löytyy C55 passeli datakaapeli, ei kuitenkaan USB, vaan sellainen erilainen (joo-o, millainen lie?) Passaakohan tuo yleensäkään tähän M55:een, ja jos käy, niin saanko sillä ne kuvat ulos? Ja tarviiko siihen ehkä jonkun ohjelman?

  No, nyt pää tyhjeni ihan totaalisesti, mutta jatkan uteluita jos täältä vastauksen saan. Ja tosiaan, selasin kyllä noita vanhoja M55 ketjuja, mutta kuten sanottu, liian korkealentoista mulle.
   
 2. ppm

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/10/02
  Viestit:
  86
  Tykkäykset:
  0
  Kyllävaan. Sen pitäisi toimia senkun vaan tökkää sarjaporttiin kiinni. Ja saman softankin, kuin C55 pitäisi käydä, eli käytännössä onko se nyt Data Exchange Software tai Siemens Data Suite. Ja jos ei jostin syystä toimi, tai sitten et omista mitänä softaa siihen, niin http://www.siemens-mobile.com/repository/173/17362/cdsetup1.0.0.76.zip pitäisi toimia. Sarjakaapeliinhan ei tarvita mitään erillisiä ajureita, kuten USB-vastaavaan.
   
 3. Paeivi79

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/7/04
  Viestit:
  16
  Tykkäykset:
  0
  No vau, jos se noin helppoa on. Pitääkin ottaa pari kuvaa matkalla kotiin, ja tökätä puhelin seinään. Huomenna niitä kysymyksiä sitten vasta sataakin..

  Kiitos kuitenkin!
   
 4. Paeivi79

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/7/04
  Viestit:
  16
  Tykkäykset:
  0
  Kuten lupasin, uusia ongelmia tulee.. Se on sitä että tieto lisää tuskaa kai.

  No enivei, kuvia sain räpsittyä ja puhelimen kytkettyä koneeseen, jopa niin, että se tunnisti tuon luurin. Ongelma on kuitenkin se, että suorituskyky pompsahtaa kattoon alta aikayksikön, kun noita kuvia koittaa koneelle siirtää. Mikähän siinä mättää? Kotona ajattelin, että kohtuullisen vanha prossu ois syynä, mutta ei, kun mulla on täällä töissä ihan huippukone, viikko sitten sain uuden ja tässä kyllä tehot pitäis riittää.

  Tuota Data Suitea en muutenkaan osaa juuri käyttää, käytän ennemmin sitä "mobile" kuvaketta siellä Oma Tietokone-valikossa.. Pystyykö tuolla Data Suitella yleensäkään siirtämään kuvia koneelle, ja jos pystyy, niin miten?

  Ja sitten vielä nuo soittoäänet, onnistuuko se tosiaan niin, että siirrän vain koneelta waveja suoraan tuonne kännykän (esim.) sounds kansioon?

  -On tässä taas murheita-
   
 5. AKO

  AKO

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/8/03
  Viestit:
  308
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia 5800XM & DNA
  Siemens Data Suite on tosi kankea ja huono ohjelma. Kannattaa käyttää vain Data Exchange Softwarea (juuri se "mobile"-kuvake siellä omassa tietokoneessa).

  Soittoäänien siirtäminen onnistuu todellakin juuri niin kuin sanoit. Kannattaa muistaa, että wavien täytyy olla tietynlaisia toimiakseen. Midit ovat pienempikokoisia ja toimivat yleensä ilman ongelmia.
   

Jaa tämä viestiketju