M55 + GPRS +Sonera

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja Flaeppis, 12/4/05.

 1. Flaeppis

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/7/03
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  Tiedän, näistä on puhuttu. Kaikista pläräämistäni ketjuista huolimatta en ole ratkaisua onnistunut löytämään.

  Olen aikalailla 100% varma, että GPRS-asetukset ovat kunnossa. Ne on tilattu Soneralta ja tarkastettu on tusen times. Liittymä on Soneran yritysliittymä, johon kuuluu GPRS.

  Ongelma on sellainen, että puhelin yrittää väkisin käyttää CSD:tä ja se homma pelittääkin. Jos otan CSD:stä numeron pois niin valittaa että CSD-yhteysvirhe eli koittaa silti väkisin käyttää tuota. GPRS on myöskin valittu asetuksista päälle. Aikaisemmin Saunalahden liittymällä gerpsi toimi hyvin.

  Olisiko jollain ideaa, mistä tämä ongelma voisi johtua?
   
 2. Flaeppis

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/7/03
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  Itse itselleni vastaten. Tilasin asetukset uudelleen ja tällä kertaa ohjeiden mukaisesti käynnistin puhelimen uudelleen heti asetusten tulon jälkeen. Nyt toimii GPRS. Ei aina kyllä ihan käsitä näitä.

  Toinen kyssäri: Osaako joku sanoa, että mikä mättää sähköpostissa. Sähköpostiasetukset on säädetty kuntoon, mutta kun koittaa ottaa Yhteydet-valikosta käyttöön tuota profiilia joihin asetukset luotiin niin tulee virheilmoitus: "Yhteystietoja ei ole asetettu". Sama virheilmoitus tulee kaikilla Yhteysvaihtoehdoilla, valmiilla ja itsetehdyillä. Mitäköhän tuo tarkoittaa?
   
 3. Flaeppis

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/7/03
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  Ja taas itselleni vastaten. Näköjään asetuksissa pitää olla POP3-palvelinkin määritelty, vaikka käyttää IMAPpia. Minkäköhän v**** takia?
   

Jaa tämä viestiketju