M55 GPRS päällä/pois?

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja Aapeli_63, 12/10/03.

 1. Aapeli_63

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/8/02
  Viestit:
  138
  Tykkäykset:
  0
  Onko M55:ssa gprs päällä koko ajan tai ei käytössä ollenkaan? Onko vaihtoehtoa, jossa gprs olis tarvittaessa päällä? Ite en ainakaan äkkiseltään löytäny.
  Vein nimittäin puhelimen huoltoon kun siihen ei oikein saanu soitettua ja verkkokin hukkuu vähän väliä. Huollossa sitten sanottiin että ekana kannattaa kokeilla sitä gprs "tarvittaessa" -asetusta. Että jos gprs on koko ajan päällä niin puhelimeen ei välillä saa yhteyttä (näin kuulemma ainakin nokialaisissa). Tästä samasta oli vissiin jotain juttua jo aiemmin "M55 hukkaa verkon" -keskustelussa..?
   
 2. kaarle

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/9/02
  Viestit:
  200
  Tykkäykset:
  0
  Omassa M55 luurissa (sw 07) ei kyllä tuollaista "gprs tarvittaessa" asetusta ole. Siis "asetus" -valikon kohdassa "tiedostonsiirto" voi vain ruksata gprs päälle tai pois!

  Tosin olen ollut huomaavani sellaisen ilmiön, että jos tuo gprs -asetus on päällä, niin puhelin hukkaa esim. taskussa hississä ollessa helposti kentän. Tämän jälkeen puhelimeen saa vain henkeä sammuttamalla ja käynnistämällä se uudestaan. Tätä ilmiötä ei ikinä ole tapahtunut kun minulla on ollut gprs pois käytöstä.
   
 3. Aapeli_63

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/8/02
  Viestit:
  138
  Tykkäykset:
  0
  Sehän tässä just onkin. Kun gprs on päällä, puhelin hukkaa verkon ja siihen ei ehkä saa yhteyttä. No sehän korjautuu ottamalla gprs pois päältä.
  Mutta nyt jos tarvii wappia tms niin puhelin ei käytä tiedonsiirtoon gprs:ää koska se on pois päältä.
  Eli pitäis aina erikseen laittaa gprs päälle kun sitä tarvii, ja ottaa heti sen jälkeen pois? Kyllä Siemens häviää tässä aika pahasti esim Nokialle jos käyttö on näin hankalaa! Mitä tekee gprs:llä joka pitää olla pois päältä?
   
 4. Dm03

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/10/03
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Siemensien GPRS on päällä ainoastaan kun käytät sitä, kun lopetat käytön, se siirtyy "valmiustilaan". Se näkyy näytössä katkoviivoilla eristettynä GPRS-merkkinä. Jollei tätä tapahdu, valitse se selaimestasi kohdasta "katkaise yhteys" ennen kuin sammutat selaimen. Itselläni M55, jossa kestää jonkin aikaa ennen kuin katkaisee automaattisesti, C55 katkaisi heti.
   
 5. AKO

  AKO

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/8/03
  Viestit:
  308
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia 5800XM & DNA
  Muistaakseni jossain asetuksissa sai määritellä kuinka kauan kestää, ennen kuin puhelin katkaisee yhteyden automaattisesti, eli M55kin katkaisee sen halutessasi vaikka heti.
   

Jaa tämä viestiketju