1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

M55 ei käynnisty...

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja -Johnchaos-, 9/10/04.

  1. -Johnchaos-

    Liittynyt:
    20/1/04
    Viestit:
    9
    Tykkäykset:
    0
    Latasin Siemensin sivuilta koneelleni Fw10-päivityksen. Ajoin ohjelman just prikulleen ohjeiden mukaan Polkumyynnin USB-datakaapelilla ( http://www.polkumyynti.com/products.php?g1=880325&g2=74993f ). Kaikki tuntui menevän niinkuin pitääkin, mutta päivityksen aivan loppumetreillä ohjelma ilmoitti ettei luuriin saa yhteyttä. Mitään sähkökatkoja tms. ei ollut ja kaapeli oli kunnolla kiinni molemmista päistä. Koitin myös saada yhteyttä puhelimeen V-klay:n avulla, mutta ohjelma ilmoittaa vaan: "An hardware I/O error was reported while accessing COM3 - Loader: Open: No answer from boot GoBoot.bin. Koitin tuota V-klayta siksi koska koneellani oli tallessa vanha fullflash-bios jolla ois voinu ehkä elvyttää luurin. Mitäköhän ne huollossa mahtaa sanoa tähän ongelmaan? Onko kenties mahdollista saada puhelin vielä käynnistymään vai onko uuden luurin osto edessä? Päätänsä seinään lyö hän, kiitos, nam...
     
  2. Saukki Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    2966
    Tykkäykset:
    0
    Voi olla että saadaan huollossa mahdollisesti softattua kuntoon, kannattaa kysellä sieltä.
     
  3. vtormane

    vtormane Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    4439
    Tykkäykset:
    0
    Mulla kävi kerran samallalailla m55:sen kanssa. Uudelleensoftasin sen kaapelilla , piti muistaakseni painaa pitkään punaista luurinäppäintä softauksen alussa tai jotain sinne päin. Ei muista enää tarkemmin mutta on mahdollista itsekin herättää se henkiin. (ainakin minä sain herätettyä).
     
  4. -Johnchaos-

    Liittynyt:
    20/1/04
    Viestit:
    9
    Tykkäykset:
    0
    Lueskelin noita flash patchingin viestejä ja huomasin että joillain tyypeillä puhelin pörähtää ihan hetken virtanappia painettaessa, mutta ei käynnisty. Mulla sama juttu. Heillä auttoi tuo unlock-toiminto esim M55-toolilla. Täytyy testata.
     
  5. Nemesis-88 Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    18/2/03
    Viestit:
    5613
    Tykkäykset:
    8
    Puhelinmalli:
    Nokia Lumia 1020
    Tyhmä kysymys, mutta mites oliko akkua riittävästi?
     
  6. -Johnchaos-

    Liittynyt:
    20/1/04
    Viestit:
    9
    Tykkäykset:
    0
    Aamulla ladattu....
     

Jaa tämä viestiketju