1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

M50 softan päivitys

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja vkomulai, 4/1/04.

 1. vkomulai

  Liittynyt:
  4/1/04
  Viestit:
  16
  Tykkäykset:
  0
  Olen yrittänyt päivittää Siemensin sivulta löytyvällä asennuspaketilla M50:n softan versioksi 1.17. Asennus on tapahtuvinaan ilman virheilmoituksia noin sekunnissa mutta mitäänhän siinä ei tietenkään ennätä tapahtua. Onkohan niin että koko homma on epäonnistumaan tuomittu Grateqin sarjakaapelilla ja että tähän tarvittaisiin aitoa Siemensin kaapelia? GPRS-yhteys on kyllä toiminut hyvin tuolla Grateqillakin.
   
 2. Thelmi Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  3054
  Tykkäykset:
  1
  Sarjakaapelilla yrität päivittää. Hmm.. olisikohan niin, että sillä ei voi päivittää softaa? en ole varma, mutta tuli heti mieleen tämä.
   
 3. vkomulai

  Liittynyt:
  4/1/04
  Viestit:
  16
  Tykkäykset:
  0
  Kyllä sarjakaapeli on sinällään ok, päivityssoftakin hakee puhelinta nimenomaan com-porteista. Ja siis mielestään löytääkin sen kyllä, mutta suorittaa "päivityksen" silmänräpäyksessä...
   
 4. Thelmi Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  3054
  Tykkäykset:
  1
  Ahaa. Silloin mielestäni siinä softassa itsessään on joku iso bugi.
   
 5. Tanjuzka

  Tanjuzka Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  11/7/02
  Viestit:
  3324
  Tykkäykset:
  10
  Puhelinmalli:
  Iphone 5S
  Kannattaa käyttää softauksessa huollossa tai liikkeessä missä on päivityslaitteet. Ohjeet ja tiedot löydät ylempänä olevassa topicissa "Uusimmat siemensin ohjelmistot"
   

Jaa tämä viestiketju