1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

M50-->Ongelma

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Janosh, 17/12/02.

  1. Janosh

    Liittynyt:
    17/12/02
    Viestit:
    4
    Tykkäykset:
    0
    Jep!
    Keksiikö kukaan selitystä seuraavaan:
    Puhelin (M50) sammui, ei käynnisty, alkaa lataamaan kun pistää laturin kiinni, ei käynnisty ei..
    Käytin huollossa puhuivat Egold piiristä ja Z-100. Toimii taas..

    Parin päivän päästä sama juttu..ahdistaa

    molemmilla kerroilla puhelin oli datakaapelin perässä
    --> johtuuko tietokoneesta??
     
  2. Flex

    Liittynyt:
    19/11/02
    Viestit:
    31
    Tykkäykset:
    0
    Ilmeisesti sinulla on siemensin mukana tullut "ohuempi laturi" jonka sisällä kulkee kaksi johdinta. Itselläni sama ongelma ja puhelin ei suostunut lähtemään käyntiin ensinnäkään sammuttuaan itsestään, kun jätin gprs yhteyden auki ja laturin seinään yöksi (modattu datakaapeli). No kävin osto liikkeessä missä tökättiin siemensin isomman mallinen laturi puhelimen perään ja heti lähti toimimaan. Laturi ilmeisesti purkasi akkua, tai niin ainakin myyjä väittäi. Eli epäilen että akku oli ylilataantunut.
    Eli ei johtune tietokoneesta, vaan itse puhelimesta/akun lataustilasta.
     
  3. Janosh

    Liittynyt:
    17/12/02
    Viestit:
    4
    Tykkäykset:
    0
    Lähtikö todellakin toimimaan kun vaihtoi toisen malliseen laturiin?

    Itselläni on juuri tuo "kapeampi" laturi ja modattu datakaapeli.

    Aika hupaisaa.. puhelin on käynyt jo pari kertaa Helsingissä huollossa, ja ongelma olisi korjaantunut laturia vaihtamalla! =)
     

Jaa tämä viestiketju