1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

M50 ja kumma java enablerin toimimattomuus

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja patu, 2/9/03.

  1. patu

    Liittynyt:
    2/9/03
    Viestit:
    3
    Tykkäykset:
    0
    Ostin m50:n ja grateqin sarjakaapelin tarkotuksena lykätä javakikkaretta puhelimeen. mutta kuinka ollakkaan skylordin java enableri ei vaan toimi. oon jo kolmessa tietokoneessa kokeillu, mutta aina jää scanning kohtaan.
    piuhaa oon vaihtanu com 1 ja 2 välillä ja akkua irrotellu ja muuta mukavaa tehny. oon lukenu kaikki mahdolliset ohjeet foorumista moneen kertaan, mutta mikään ei auta. Eli jos jollakin on ideoita, niin antaa tulla vaan. ja kaapelihan oli grateqin sarjakytkentäinen ja ohjelmina oon koittanu skylordin 1.3 ja siemens quick eepromia.
     
  2. vtormane

    vtormane Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    4439
    Tykkäykset:
    0
    Sim-kortti? Oliko kenties unohtunut ottaa pois? :)
     
  3. patu

    Liittynyt:
    2/9/03
    Viestit:
    3
    Tykkäykset:
    0
    joo eli akku pois, sim-kortti pois ja kortti takasin, akku takasin ja sitte enablointi? näin oon tehny mutta eipä auta
     
  4. vtormane

    vtormane Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    4439
    Tykkäykset:
    0
    Siis sen sim-kortin pitää olla pois puhelimesta enabloinnin aikana =)
     
  5. patu

    Liittynyt:
    2/9/03
    Viestit:
    3
    Tykkäykset:
    0
    :) juu.. no.. eipä toimi silläkään tavalla.. mutta normaalisti esim vissie toimii ihan hyvin... että piuhankin pitäisi olla kunnossa
     

Jaa tämä viestiketju