• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: Zune HD 32GB *MYYTY*

tissot1

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
3.8.2008
Viestit
1306
Reaktiopisteet
116
Eli täältä saisi Zunea NVIDIA Tegra piirillä, 32GB ja OLED näytöllä.
Käytössä ollut 2kk eikä mitään jälkiä käytöstä. Laitehan on vain myynnissä Yhdysvalloissa joten päivityksiä varten on tarvinnut Vistasta vaihtaa olinpaikka Yhdysvaltoihin, mutta ei muuta. Zune pass ei tietääkseni toimi Suomessa, mutta kaikki muu toimii kuten marketplace ja HD radio.
Heittäkää tänne kysymyksiä tai privaan. 170e lähtee heti. Ostaja maksaa postikulut, mutta myös nouto käy tietenkin. Itselle kustansi 331 euroa lähetys- ja tulli maksuineen.
DSCN1575.jpg

DSCN1557.jpg

http://i211.photobucket.com/albums/bb95/tissotti/DSCN1538-1.jpg
http://i211.photobucket.com/albums/bb95/tissotti/20100102_001.jpg
http://i211.photobucket.com/albums/bb95/tissotti/DSCN1560.jpg
http://i211.photobucket.com/albums/bb95/tissotti/DSCN1577.jpg
http://i211.photobucket.com/albums/bb95/tissotti/DSCN1567.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=5KdJTQ_jEiY
http://www.youtube.com/watch?v=nV7HncssGSo
 
Palaute - 0%
0   1   0
Liittynyt
28.2.2009
Viestit
96
Reaktiopisteet
0
Paina itse muokkaa -> siirry kehittyneeseen vastaustilaan -> voit muokata otsikkoa :)
 

tissot1

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
3.8.2008
Viestit
1306
Reaktiopisteet
116
200 euroa + postimaksut tai haku.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
25.3.2010
Viestit
1
Reaktiopisteet
0
apua

Hei, minullakin on kyseinen laite, mutten saa Marketplacea toimimaan. Sanoit, että se toimii, niin miten saan sen toimimaan? Siis tuo Zune ohjelma (uusin) ei näytä sitä ollenkaan. Pitääkö vaihtaa Vistassa sijaintia vai miten?
 
Top Bottom