• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: ZTE Blade *myyty*

MiCO

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
5   0   0
Liittynyt
31.3.2004
Viestit
1178
Reaktiopisteet
2
Kaupan kohde?
M: ZTE Blade​
Takuu?
Kyllä​
Kuitti?
Kyllä​
Kytky?
Kyllä, Ei lukittu​
Kunto?
Uudenveroinen​
Vaihto?
Ei mielellään, ehkä jotain jännää? Väliä en kamalasti maksele​
Tuotteen tarkka kuvaus?
Myydään uudenveroinen Blade. Erittäin vähäisellä käytöllä ollut. Ostettu 26.11 Saunalahdelta, mutta täysin lukitsematon puhelin kyseessä. Takuuta siis reilusti jäljellä ja kuitti luonnollisesti mukaan. Alkuperäinen laatikko sisältöineen eli laturi, datakaapeli, ohjekirjat sekä kuulokkeet (käyttämättömät). Puhelin tuli juuri huollosta missä laitettiin uusi kosketuspaneeli kun ensimmäisessä oli häikkää.

Puhelinta ei tarvinne erikoisemmin esitellä, mutta lyhyesti: Löytyy GPS, WLAN, 5mpix kamera, 3,5" tuuman kosketusnäyttö jne. Ensimmäiselle tästä sopuhintaan haluttu täysiverinen Android!

http://aijaa.com/v.php?i=009057537169.jpg
Hintapyyntö?
129​
Sijainti?
Oulu​
Toimitustavat?
Nouto / postipaketti​
Myyjän nimi?
yv​
Myyjän sähköposti?
yv​
Myyjän puhelinnumero?
yv​

MYYTY
 

Liitteet

 • 7537169.jpg
  7537169.jpg
  99.3 KB · Katsottu: 41
Top Bottom