• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: Xbox modattu -MYYTY-

Mazerazi

Tunnettu jäsen
Palaute - 90.9%
10   1   0
Liittynyt
27.7.2004
Viestit
156
Reaktiopisteet
0
MYYTY!

Toimiva modattu xboxi. Mukaan kolme ohjainta ja ratti+polkimet.

Hinta: 50e+postikulut / TARJOA!
Voi myös noutaa tai voin toimittaa lähialueelle. Tuote sijaitsee Tuusulassa.

Myös vaihtoja ihan mihin vaan voi ehdotella. ;)

Kiinnostuneet laittakaa YV:tä.
 

InsOmnia

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
3   0   0
Liittynyt
27.6.2009
Viestit
604
Reaktiopisteet
30
Omasta XBOX:sta nousi juuri äsken musta savu, joten korvaavaa tilalle. Voisin tulla tuon noutamaan lähipäivinä, tai jos sulla kulkua Hesaan, niin voisin lunastaa kyseisen laitoksen pois.
 

InsOmnia

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
3   0   0
Liittynyt
27.6.2009
Viestit
604
Reaktiopisteet
30
Outoa, sovittiin kaupat, ja piti XBOXi hakea tänään, mutta Mazerazi ei vastaa puhelimeensa. Toivottavasti ei mitään vakavaa ole tapahtunut?
 

Mazerazi

Tunnettu jäsen
Palaute - 90.9%
10   1   0
Liittynyt
27.7.2004
Viestit
156
Reaktiopisteet
0
Outoa, sovittiin kaupat, ja piti XBOXi hakea tänään, mutta Mazerazi ei vastaa puhelimeensa. Toivottavasti ei mitään vakavaa ole tapahtunut?

Eipä ole mitään vakavampaa tapahtunut kuin, että puhelin jäi perjantaina töihin. Laitoin sulle YV:tä.
 
Top Bottom