M/V: Virallisesti lukitsematon iPhone 3G, Musta - Vaihdettu

HIGHEND

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
33   0   0
Liittynyt
22.12.2008
Viestit
2544
Reaktiopisteet
85
Puhelinmalli
Huawei Honor 8X Blue
Uusimmalla softapäivityksellä varustettu Omppo myyntiin tarpeettomana. Muistia löytyy riittävät 8 gigatavua.

Kunnoltaan 8½ - takakuoressa tavallista taskunaarmua, kulmissa pari jälkeä. Juuri uusittuun lasiinkin ilmestyi tällä viikolla joitain naarmuja - tämä mysteeri sillä puhelinta pidetty puhtaassa taskussa - suuri kiitos dealextremelle. Kalvo nimittäin viidettä viikkoa matkalla :)

Luuri virallisesti lukitsematon, ei vaadi unlockia tai muita lainvastaisia toimia toimiakseen kaikilla SIM-korteilla. Uusimmassa 4.1 - softaversiossa ei ole jälkeäkään nelosversion tahmaamisesta 3G - Mallissa, netti toimii todella rivakasti jopa kotikylässäni, jossa tunnetusti on mitä surkeimmat yhteydet.

Puhelimeen tilauksessa tarvikepakkaus, pari suojakuorta sekä suojakalvo, mutta niiden saapuminen alkaa vaikuttaa jo hyvin epävarmalta - Alustavasti siis mukaan puhelin, datakaapeli sekä valkoinen suojakuori.

Väriltään laite on tietysti musta, jotta puhelimen ykkösasia, Apple-logo näkyisi paremmin kuin valkoisessa versiossa.

Ohessa muutamia kuvia puhelimesta, viimeisenä kuva näytön naarmuista. Kuva on fakkiintumisketjuun otettu, ja siihen olen vartavasten yrittänyt saada naarmut salamalla näkyviin - tilanne ei ainakaan omaan silmääni ole noin paha livenä. Alkuperäinen suojakalvo tipahti melkein heti home-buttonin aukon puuttuessa.Luurin hinta vain 199 euroa toimituksineen - vaihdossa voi ehdottaa periaatteessa mitä vain. Vaihto mieluiten halvempaan puhelimeen, pieni väliraha myös minultapäin onnistunee.
 

kamk

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
5.9.2009
Viestit
273
Reaktiopisteet
31
Vaihto Nokia N97? Missä puhelin sijaitsee?
 

HIGHEND

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
33   0   0
Liittynyt
22.12.2008
Viestit
2544
Reaktiopisteet
85
Puhelinmalli
Huawei Honor 8X Blue
Yksäreitä tulee parikymmentä päivässä, ei ihme.
 
Top Bottom