• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M/V: Sony Ericsson Xperia X1 *MYYTY*

b44t

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
9.9.2005
Viestit
152
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
040-8678250
M/V: Sony Ericsson Xperia X1

Takuu: Kyllä 29.12.2010 asti
Kuitti: Löytyy ja saa mukaan
Sim-lukittu: Ei ole, toimii kaikilla korteilla
Kunto: Ainakin 9+
Vaihto: iPhone 3G/3GS, SE Satio, Nokia X6 tai Nokia N900 (maksan väliä tapauskohtaisesti, tarjotkaa!)

Tästä jollekin todella hyvä kuntoinen ja takuullinen Xperia vaikka vielä joululahjaksi!

Uudesta asti ollut päällä invisible shieldin full body suojus, joten puhelimessa ei liiemmin jälkiä ole, jos tuon suojuksen poistaa. Suojus kyllä tekee puhelimesta hieman tyhmän näköisen, mutta sen voi halutessaa poistaa helposti jolloin paljastuu ehjä pinta alta. Näytön suojakalvossa on ilmakupla, joka näkyy kuvissakin ja muutamasta kulmasta on suojamuovit lähtenee irtoamaan.

Puhelimen näppiksessä on skandit! Tällä hetkellä puhelimessa X2:sen joku beta ROM joka toimii mielestäni todella hyvin ja olen itse siitä pitänyt. Mutta ostajan kanssa voidaan keskustella, että minkä ROMin laitan vai pistänkö puhelimen ihan orkkis kuntoon.

Mukaan tulee:
- itse puhelin tietty
- 2 stylus-kynää
- laturi ja autolaturi
- alkuperäinen pakkaus sisältöineen eli kuulokkeet, ohjeet, levyt yms...
- kuitti
- 4GB microSD kortti

Kyselkää lisää, jos jotain kysyttävää tulee mieleen! Minulle passaa melkein mikä tahansa toimitusmuoto, mutta ylimääräiset kustannukset maksaa ostaja. Noutaakin tietenkin saa ja lähialueille voin tuodakin. Ei muuta kuin tarjouksia kehiin!

Hintapyyntö: 275 € sis. pk:t!
Sijainti: Lappeenranta
Toimitustavat: Nouto/postipaketti/postiennakko

Myyjän nimi: Mikko Valtonen
Myyjän sähköposti: mikko.valtonen (at) ilmannimea.net
Myyjän puhelinnumero: 040 - 8678250
 

Liitteet

 • x1_auki.jpg
  x1_auki.jpg
  77 KB · Katsottu: 94
 • x1_edesta.jpg
  x1_edesta.jpg
  75.1 KB · Katsottu: 70
 • x1_takaa.jpg
  x1_takaa.jpg
  70.5 KB · Katsottu: 71

b44t

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
9.9.2005
Viestit
152
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
040-8678250
Hintaa tiputettu! Tarjotkaa, ostakaa!
 

b44t

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
9.9.2005
Viestit
152
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
040-8678250
Eli siis puhelin on myyty! Kiitoksia kaikille kiinnostuneille!
/Mikko
 
Top Bottom