• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M/V: Samsung S5230 Black ** MYYTY **

Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
5.7.2005
Viestit
563
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Sony Xperia Z3
M/V: Samsung S5230 Black

Takuu: Kyllä
Kuitti: Löytyy
Sim-lukittu: Ei
Kunto: 10
Vaihto: Ehkä

Luuri on ostettu 10.12.2009 joululahjaksi, luuri on juuri käynyt huollossa, kosketusnäytössä oli häikkää.

Dokumentit löytyy huollosta.

Tuon takuussa käynnin johdosta luuria on käytetty todella vähän, ei montaa minuuttia ole puhuttu.

Mukaan tulee täydellinen myyntipakkaus ja tupsyt laturi.

Hintapyyntö: 110 euroa + pk
Sijainti: Pori
Toimitustavat: Nouto/Postipaketti/Matkahuolto

Myyjän nimi: Antti
Myyjän sähköposti: antti[piste]nuu[ät]gmail[piste]com
Myyjän puhelinnumero:
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
9.12.2009
Viestit
1
Reaktiopisteet
0
Onko muistikorttia? Jos siinä on muistikortti, niin tarjoan 70 €
 
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
5.7.2005
Viestit
563
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Sony Xperia Z3
2 gigan muistikortin voin heittää mukaan, osamaksulla en tee valitettavasti kauppaa.
 
Top Bottom